ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (114)

Distribuie pe:

România ocupată fără trupe: “fantomele” lui Soroș (XIII) LEVENTE SALAT, RENATE WEBER, CRISTIAN PREDA, ANDREI MARGA, ADRIAN CIOROIANU

“Prezența lor (la TVR - n.a.) nu m-a deranjat ca idee, ci numai ca prestație... și atunci mi-a venit să mă mir: ce caută caraghioșii ăștia să ne strice Ziua cu «demonstrația» lor chinuită și nătângă cum că 1 Decembrie nu ar fi o zi potrivită pentru a fi Ziua noastră națională? ... Că ce bine ne-ar fi fost cu Ziua Națională mai prin vară (...) Au deplâns toți 3 că nu avem și noi o zi ca a Franței, în miezul verii!... Să poată ieși lumea la o bere și un mic-doi!... «Binecuvântată» comparație! (...) Românii aceia, peste 100.000 care s-au adunat la Alba Iulia pe o vreme mult mai rea (...) pe un ger aspru, unii pornindu-se la drum cu 2 sau 3 zile mai înainte, în carul cu boi, sute de kilometri... Am mai auzit și altă prostie la cei 3 cucuieți, reluată și pe alte posturi TV de prostit lumea: cum că 8% din populația României este exclusă din start de la această sărbătoare, adică maghiarii din România, pentru că 1 Decembrie trezește amintiri dureroase, nu se pot bucura și ei de Ziua Națională a statului în care viețuiesc de sute de ani... Ceea ce nu este fair-play din partea noastră (...) Prostia asta... a circulat și la alte posturi TV, unde a mai fost invitat «marele» istoric Adrian Cioroianu. Care s-a pronunțat ferm: în decurs de 10 ani va fi să se schimbe ziua noastră națională, nu va mai fi la 1 Decembrie! ... Este deasupra oricărei îndoieli! Deci noi suntem de vină că... unii maghiari, mai maghiari decât ceilalți, nu se împacă cu realitatea, cu adevărul, cu dreptatea. Câți sunt, domnilor, acei maghiari care nu se împacă cu dispariția Ungariei Mari? Și... le dați dreptate acelor maghiari? (...) Strâng mâna moderatorului TV, care, la sfârșitul emisiunii, a știut să salveze rostind adevărul. Simplu, de bun simt: IUBIREA DE ȚARĂ NU ȚINE SEAMA DE STAREA VREMII... Corect!” (Prof. univ. dr. Ion Coja).

Numai niște profesioniști în arta semănării confuziei internaționale, ei înșiși pioni pe “tabla de șah” a istoriei, puteau să ne sfideze, în a-și impune Noua Eră, cu o atât de abjectă mascaradă de anticomuniști, controlați de Servicii, suficient de “potriviți” ca să ne transforme poporul într-o populație realmente denaturată! Și, uite-așa, vechii informatori ai Securității și noii racolați ai S.R.I. (etc.) și-au “dat mâna”, în și după '89, spre a-și vedea reconfigurat planul neostalinist, globalizator, prin folosirea unor arme de virusare, în masă, capabile să ne “execute” în matricea etichetărilor, negativiste, într-o ultimă epurare făcută de torționarii culturii mondialiste. Nici nu le-a fost prea greu să ne vadă Țara pusă pe butuci, în etapa represivă “Pitești după Pitești”, întrucât aceste unelte șantajabile, străine de Neam și de Dumnezeu, nu au avut niciun fel de remușcări, susținuți de “armata” din spatele lui Soroș, să terfelească personalitățile universale și să îi compromită public (sub pretextul că reprezintă “dreapta civică”) pe adevărații noștri eroi naționali! Ei sunt, cu alte cuvinte, mentorii celor care “răstignesc”, pe cruce, poporul român!

Pe acest fond de blamare, instrumentat de un “cor” (neomarxist) în care unii au gândit și alții au apăsat pe trăgaci, s-a format oficial (și) în România (la 22 ianuarie 1990), după ce însuși Soroș ne-a “gratulat” cu prezența, un “desant de ocupație”, GDS, o “plagă” a cărei toxicitate (antinațională, anticreștină, antidemocratică) s-a extins cu intensitate pe întreg corpul nostru național. Acestor atât de nocive “trompete” antiromânești, de la GDS, le revine de altfel “meritul” de a fi devenit “naș” al “ciumei roșii”, propagate de FSN, cu varii legături secrete în ceaușism și postceaușism, sub a cărui “stafie” - laolaltă cu celelalte partide politice - a fost posibil să acapareze instituții ale Statului, să ne dezbine national și să ne transforme “pe nesimțite” într-o societate “progresistă”! Apoi, ca cinismul să fie nemărginit, la câțiva ani de la înregistrarea legală a GDS, cu concursul “vedetei” de astăzi Pleșu (ministrul Culturii) și al Lacrimei Ciorbea (reprezentantă al Parchetului, soția viitorului prim-ministru V. Ciorbea), s-a reușit ca, din 2004 (de când prim-ministrul Năstase i-a conferit statut de utilitate publică), să contribuim și noi la “buna” funcționare a GDS (din bani publici), pe lângă cei însușiți haiducește de speculatorul Soroș.

În încercarea de a nu vă încărca memoria, aș dori, nu înainte de a vă reaminti zicala “Cine se-aseamănă, se-adună”, să reiterez că acest GDS a acționat pe multiple fronturi ca România să fie “fracturată” pe regiuni istorice (cu focalizare pe Transilvania), să fie suficient de “zdruncinată” ca să se poată integra în noua structură a geopoliticii globale și, nu în ultimul rând, pentru ca iubitorii de Dumnezeu să își piardă mântuirea sufletelor!

Telegrafic, vă supun atenției câteva repere ilustrative ale “fantomelor” soroșiste din GDS: L. Z. Salat. Acest politolog, “deconspirat” ca informator (AVO?) de Asociația Civic Media, este un fervent adept al autonomiei Transilvaniei. Multiculturalist convins, și-a susținut prelegerea “Perspectivele autonomiei în Transilvania” în prezența fostului prim-ministru ungar B. Gordon. Pentru “meritele” sale, este considerat membru extern al Academiei Maghiare și membru în cel mai înalt for al Fundației Soroș (alături de Pleșu, pe care l-a și prezentat infractorului mondial Soroș). Iar ca “tabloul” să fie complet, L. Salat i-a prefațat cartea unui condamnat maghiar aflat în penitenciarul Rahova, N. Zsolt, fiind acuzat într-un dosar de corupție și trădare prin transmiterea de secrete.

R. Weber. Este o militantă, membră a P.N.L., extrem de vocală în curentul anticreștin și antiromânesc. Ca promotoare a federalismului, a plecat în Parlamentul Europei (membră în grupul Spinelli) pentru desființarea statelor naționale și i-a susținut oficial pe L. Tõkes (pentru funcția de vicepreședinte al Parlamentului Europei), ambii recunoscuți pentru declarațiile și acțiunile lor împotriva României! Nu întâmplător, incisivul ziarist V. Roncea o consideră ca fiind “una din cele mai nocive persoane din România”!

C. Preda. Și acesta, ca și Weber, l-a susținut pe Tõkes ca vicepreședinte al Parlamentului European, considerându-l un “simbol al luptei împotriva comunismului” (fără să țină cont că Tõkes a cerut protectoratul Ungariei în Transilvania).

A. Marga. Acest fost comunist, apologet al neomarxiștilor Școlii de la Frankfurt (ideologia soroșistă) și multiculturaliștilor, a primit - oare de ce ? - Ordinul de Merit al R.F.G. (s-a stabilit însă prin proces că a fost “agent al unui serviciu secret străin și apoi a devenit colaborator al Securității”). S-a remarcat prin prelegeri și scrieri ca adept al teoriei transilvănismului, invocând, în stânga și în dreapta, cum s-a ridicat Transilvania (din arcul Carpaților) în cultura europeană!

Este și un susținător al grupului “Provincia” (care urmărește disoluția statului național unitar român), fiind alături de cancelarul german A. Merkel (în 2010), când acesta, prezent la Cluj, a lăudat Transilvania și a criticat Bucureștiul!

A. Cioroianu. “Serviciile” acestui sinecurist, făcute soroșismului în publicațiile “Dilema” și “22”, l-au propulsat, de bună seamă, în funcția de ministru de externe (2007) și decan al Facultății de Istorie a Universității din București (2012). De pe aceste poziții, a pledat pentru rescrierea istoriei la comandă, a girat cele mai inovative manuale didactice, i-a criticat pe patrioții I. Antonescu și C.Z. Codreanu, a propus schimbarea sărbătoririi Zilei Naționale la 1 Decembrie!

Halal!

(Va urma)

Lasă un comentariu