NE-AM INTERESAT PENTRU DUMNEAVOASTRĂ! Sprijin financiar pentru investiții în exploatații pomicole

Distribuie pe:

Zilele trecute, s-a lansat sesiunea de depunere a cererilor de finanțare pentru submăsura 4.1a “Investiții în exploatații pomicole”, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014- 2020 (PNDR 2020). Sprijinirea investițiilor în cadrul acestei submăsuri are drept scop creșterea competitivității exploatațiilor pomicole prin dotarea cu utilaje și echipamente, înființarea, modernizarea și/sau extinderea unităților de procesare, înființarea de plantații pomicole, reconversia plantațiilor existente și creșterea suprafețelor ocupate cu pepiniere pomicole.

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) informează că “depunerea Cererilor de Finanțare pentru submăsura 4.1a se va face on-line pe https://online.afir.info/, conform precizărilor din Ghidul Solicitantului”. Totodată, MADR precizează și că ,,alocarea financiară pentru sesiunea continuă anuală de depunere proiecte este de 65.413.105 de euro, din care 3.500.000 de euro pentru obținerea de material de înmulțire și plantare fructifer. Pragul minim de selecție al proiectelor aferente sM 4.1a este de 10 puncte.

Termenul limită de depunere pentru sesiunea de cereri de proiecte aferente submăsurii 4.1a este 15 august 2019, ora 16.”

Lasă un comentariu