CONCURS: “ELEVII AU TALENT”

Distribuie pe:

Vineri, 22 februarie 2019, la Școala Gimnazială “Tudor Vladimirescu”, director profesoara Gabriela Șandru, și profesorul Boczog Szabolcs - director adjunct, s-a ținut cea de-a șaptea ediție a concursului “Elevii au Talent”.

În deschiderea concursului, formația “Barbarossa” a Școlii populare de Arte a susținut un interesant program executat la tobe de către elevi cât și de cadre didactice. În continuare, doi elevi din clasa a VII-a, Radu Ormenișan și Radu Stan au deschis programul serii, anunțând regulamentul concursului și juriul. Scopul acestui concurs este ca elevii “să primească o educație non-formală, prin identificarea și promovarea talentelor acestora”.

Concursul s-a desfășurat pe următoarele domenii: muzică (canto și instrumente), teatru, poezie, dans și sport, pe cele două categorii: amatori și profesioniști.

După evoluția elevilor înscriși la concurs (42), juriul format din Teth Bianca - director la Școala Gimnazială “Emil Drăgan” Ungheni, profesorul Zaharie Dragoș de la aceeași școală, profesoara Petruța Vodă de la Școala Gimnazială “Nicolae Bălcescu” din Târgu-Mureș, profesoara Mathe Emese de la Școala Gimnazială “Europa” din Târgu-Mureș și economista Kacso Iulia din Târgu-Mureș, după deliberare comisia a acordat trei premii și o mențiune, și tot atâtea premii și o mențiune elevilor care au concurat la profesioniști. Premiul juriului a fost acordat lui Rareș Pop, care a întrunit punctajul maxim. Concursul s-a încheiat cu un program de cântece susținut de Kara Șandru (Colegiul Național “Alexandru Papiu Ilarian”) și Bogdan Orban (Liceul Vocațional de Artă).

Întregul program a fost coordonat de profesoara Gabriela Șandru - directoare, și profesoara Raduly Dana, consilier educativ.

Lasă un comentariu