ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (117)

Distribuie pe:

România ocupată fără trupe: “fantomele” lui Soroș (XV) ANDREI CORNEA, RADU FILIPESCU, ANDREI OIȘTEANU, LIVIU MIHAIU, ANDREEA PORA

“De la o vreme, ori de câte ori dispare în noaptea veșniciei un scriitor român de prestigiu, imediat, din deșertul gândirii se ridică 2, 3 sau 4 hoitari care se reped să-i smulgă celui dispărut orice urmă de virtute... Am în minte două cazuri care m-au cutremurat: valul de insulte azvârlit din prăpastia urii asupra criticului Mihai Unghianu, avându-l ca autor pe Vladimir Tismăneanu, precum și vârtejul de isterie barbară dezlănțuit la TVR 1 de ANDREI CORNEA împotriva lui Adrian Păunescu (...) I-am privit cum împroșcau cu bale de turbare pe acești colegi ai mei pe care i-am iubit o viață întreagă și mă opresc astăzi o clipă să-i întreb pe cei doi ticăloși: Cum de îndrăzniți să ne înjurați morții chiar în ziua când îi ducem la groapă? De unde această pornire imbecilă de a ne spurca izvoarele? Poftei voastre scelerate de a ne însângera zilele când ne este sufletul cernit, mă simt dator să-i răspund cu aceeași vehemență. Sunteți 2 provocatori de duzină, 2 jerpelitori. Să ne înțelegem, aveți tot dreptul să nu vă placă ce au scris... gusturile nu se discută, nu se amendează, dar sunteți de-a dreptul ticăloși când VOI, FIII UNOR TORȚIONARI COMUNIȘTI, veniți și îi acuzați pe prietenii noștri dispăruți că fac parte din șirul marilor vinovați care au întronat și slujit dictatura stalinistă în România” (Fănuș Neagu, unul dintre cei mai mari scriitorii români).

Neînțelegând felul perfid în care globaliștii ne-au atras (amăgindu-ne cu lozinca LIBERTATE) să ieșim în stradă împotriva regimului ateist al lui Ceaușescu, excelent prelucrați psihotic pentru a fi cobaii implementării altei forme de comunism (globalismul antihristic), am scos cu prețul vieții și al suferinței “castanele din foc” ale unor maeștri care, urmărind o agenda ascunsă, ne-au speculat entuziasmul în chip nemernic și, noi neavând habar că “trompetele” radiofonice Europa liberă și Vocea Americii făceau jocul puzderiilor de ong-uri privatizate de CIA în beneficiul lui Soroș (în anii '80), nu am realizat că “societatea civilă” americană era de fapt un paravan sub care s-a produs incorect amestecul în problemele altui stat și astfel păpușarii au răsturnat în România “haita” proletcultistă din “obsedantul deceniu”! Și așa, cu știința și aportul Securității, președintele Ceaușescu a fost lichidat în stil mafiot, iar pe “osemintele” sale a răsărit acest “cuib” controlat de Servicii, GDS, avându-l pe Soroș ca acționar la mintea și conștiința unor intelectuali dealtfel peste medie, dar cu morala la pământ, care au substituit vocea poporului și s-au compromis în spălarea creierelor pentru secularismul nivelator (antihristic, antinațional). Prin ei, ni s-au șubrezit temeinic bazele Statului Național, Transilvania este din nou scoasă la mezat și suntem supuși unui program ideologic care vizează în esență distrugerea noastră ca Neam. În “lotul” de astăzi, stimați cititori, vă prezint scurt rolul jucat de gds-iștii Andrei Cornea, Radu Filipescu, Andrei Oișteanu, Liviu Mihaiu, Andreea Pora:

A. Cornea. Beneficiind de o “rădăcină sănătoasă”, tatăl său fiind secretar al C.C. al U.T.C. (1948-1954), eseistul acesta - care îl ura efectiv pe poetul patriot Adrian Păunescu - avea trecere la orice oră în platourile TVR 1! S-a exprimat de câte ori a vrut, multiculturalist, antinațional și anticreștin, cu precădere în Anul Marii Divizări Naționale (2018). Lui îi aparține ca unuia care nici nu cunoaște istoria, emiterea unor “perle” răutăcioase de genul: “Statul - național, omogen, etnic și unitar, nu este și el unul (un nit-n.a.)? (...) ARMATA ROMÂNĂ ocupa TRANSILVANIA. România obținea astfel, în mod inevitabil, totul: Transilvania, Banatul, Bucovina de la defuncta Austro-Ungaria... Una peste alta, România a avut atunci un imens noroc... A meritat norocul?”

R. Filipescu. Având “spatele” asigurat de organizația soroșistă Amnesty International, care l-a și declarat “prizonier al lunii” în decembrie 1984, acest disident anticeaușist (1983-1989) a fost condamnat sub acuzația de “propagandă împotriva orânduirii socialiste” (1983-1986). A intervenit atunci un foarte apropiat al lui Soroș, românul M. Berindei de la Paris, sub acoperirea LADO.

Despre această eliberare, șeful sindicatului din TVR, disentul real Dumitru Iuga, considera că nu ar fi fost posibil decât dacă Securitatea îl avea sub control.

A. Oișteanu. A fost nepotul criminalului L. Răutu, șef al direcției de propagandă și cultură din C.C. al P.C.R. (1956-1965), cel care a “curățat” cultura română de “elementele decadente”. Nu este deci de mirare că ofițerul I. Rusan, șeful unității anti-KGB, susține că acest etnolog a acționat în România ca agent al serviciului secret sovietic KGB. El este anticreștin și antinațional, făcându-ne mari deservicii sub egida Institutului de Istorie a Religiilor și a Institutului “E. Wiesel”!

L. Mihaiu. După absolvirea Academiei “Șt. Gheorghiu”, producătoare de securiști, a fost inginer și... ziarist (fondator al Academiei Cațavencu). Nu a fost luat în “colimator” de “vestita” DNA, cu toate că de 8-9 ani aceasta avea informații despre cele 2 milioane de euro cu care i s-a “cumpărat” deținerea funcției de guvernator al Deltei (2008-2009), făcându-l posibil afinității cu “sistemul” prin care, ca activist al unor cauze cu tentă subterană, i-a întreținut imagine publică lui D. Cioloș (chiar cu 2 zile înainte de tragedia de la Colectiv) și apoi l-a “consiliat” pe președintele Iohannis (ca reprezentant al “societății civile”)!

A. Pora. Deși nu cunoaște națiuni elementare de Drept, această “anti-coruptă” s-a remarcat mediatic în susținerea Puterii (președintele Băsescu) și a susținut din răsputeri Justiția represivă. Istoricul O. Pelin o califică drept “trompetă a binomului SRI-DNA”...

 (Va urma)

 

Lasă un comentariu