ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN „COLIMATOR"! (118)

Distribuie pe:

România ocupată fără trupe: „fantomele" lui Soroș (XVI) ALIN TEODORESCU, SORIN IONIȚĂ, ALINA MUNGIU-PIPPIDI, ANDREI PIPPIDI

„Nu aș vrea să trăiesc într-o țară în care Alina Mungiu și gașca ei unită (soroșistă - n.a.), salvatoare și curată, să fie la putere. Komisarii sovietici ar fi mici copii față de acest monstru de aroganță, intoleranță și de ideologie tâmpă. După ce ne-ar dărâma bisericile, ne-ar confisca pruncii, ne-ar vârî lesa, catedre și ne-ar băga la pușcărie, la reeducare, s-ar găsi vreun bou cu bască, promovat ideologic oficial, care să ne explice că nu este mare lucru. Prefer ca România să fie condusă de pișicheri corupți. Vanghelie este de 1000 de ori preferabil lui Mungiu: incultura lor esențială este aceeași, doar gradul de alfabetizare diferă. Vanghelie măcar este mai tolerant și mai simpatic" (Conf. univ. dr. Adrian Papahagi, filolog și eseist).

Cine își va propune ca „studiu de caz" rolul nefast al GDS nu îi va fi prea greu să explice cum, la București, cu o rapiditate atât de îngrijorătoare, marile Servicii ale lumii au avut răgazul necesar să își dea „mâna", lăsând la o parte toate asperitățile legate de ceea ce presupune instaurarea Statului universal-totalitar, să își pună în mișcare uneltele vorbitoare, adică lustragiii cu limba, cu scopul deschis de a ne pregăti mental pentru ca, într-un focar tensionat de nesiguranță și confuzie deliberată, Transilvania să fie ruptă de la „trupul" Țării și, confiscându-ni-se vocea publică prin fabricarea unor lideri de opinie, România să devină un fel de campioană a Estului în ceea ce privește depopularea, deznaționalizarea și descreștinarea. Poate nici nu vă vine să credeți, stimați cititori, dar „cireașa de pe tort" în acest proces complex, globalizant, este UN „ROMÂN" (Alin Teodorescu), de fapt un „cal troian" al Ungariei în România, în jurul căruia s-au strâns pâlcuri de „gaițe" diurne, cu numele de români, care s-au năpustit orbește ca să ne frângă din conștiințe „aripile" vulturilor Neamului nostru. În speță, vă prezint pe soroșiștii Alin Teodorescu, Sorin Ioniță, Alina Mungiu-Pippidi, Andrei Pippidi:

A. Teodorescu. S-a aflat în fruntea grupului neokominterist al GDS, încă de la început, fiind recrutat (în 1988) ca agent al serviciului secret ungar AVO, când însuși ungurul-khazar Soroș, cu „mâna" lui, l-a pus, în prezența agentului sovietic Brucan, ca președinte al GDS și al Fundației Soroș! Evident că, neavând nimic în comun cu interesele României, s-a implicat într-o acerbă activitate antiromânească, antinațională, fiind „răsplătit" ulterior cu funcțiile de șef de Cabinet al prim-ministrului A. Năstase și de consilier al președintelui Iliescu. Apoi, a „călărit" nestingherit pe „cai mari", ca patron al institutului „de sondare" a opiniei publice (IMAS), de unde se pot face și desface multe lucruri.

S. Ioniță. Câteodată pozează în analist, altădată în filosof, dar este un apropiat al Alinei Mungiu - Pippidi în conducerea... Societății Academice Române. Iar el, „academic", avea să o numească pe Sabina Elena, eleva din Covasna care și-a pus pe cap - pe când maghiarii din România sărbătoreau ziua Ungariei, la 15 martie - o bentiță tricoloră. Atunci, „filosoful" a comentat: „Este o proastă: mică, dar cu tupeu"! În replică, ziaristul Dan Tomozei a spus la Radio China Internațional: „De la înălțimea filosofiei și vârstei sale, profesorul Ioniță se ia la trântă cu un copil, cu o fată, făcându-o «proastă mică, dar cu tupeu» (...) Care sunt argumentele pentru care profesorul Ioniță predă lecția destinului național rușinat, lecția depărtării de simboluri, rădăcinii și momente istorice! Să fie oare și domnia sa, membru al grupului de intelectuali excesivi - euroatlantici, promotori ai lepădării de sine, de Patrie, de națiune, de simboluri pentru a deveni cetățean al universalismului lipsit de identitate?"!

A. M. Pippidi. Conform studiului fundației americane Capital Research Center, aceasta este un „ideolog-șef al organizației Soroș din România", care „a primit sute de mii de $ în donații"! Și-a „scos capul" în special după 1996, când a creat confuzie internațională prin înființarea Societății Academice Române, o bună „platformă intelectuală" de propulsare a sa în funcția de director al DEI al TVR (1997-1998). S-a supărat însă și pe poporul român (creștin) și pe partidele politice, în contextul lansării publice a piesei sale de „teatru", Evangheliștii (vai, vai Uniter a premiat-o în 1992), în fapt o blasfemie în urma căreia ne-a etichetat pe toți cei dezgustați, cu apelativele de „ipocriți" și „înapoiați"!

Ca „nașă" a U.S.R. (între 2010-2012, l-a finanțat pe Nicușor Dan), văzută de ea ca o alternativă la „corupția" partidelor clasice, a intrat într-un delirium tremens și ne-a considerat (pe cei ce apărăm democrația, Țara și libertatea) fie că suntem plătiți de ruși (dacă nu suntem cu sponsorul ei, Soroș), fie că suntem... dușmani ai țării (dacă facem jocul Rusiei) - desigur, dacă mergem pe același fir „logic", nu înseamnă oare că și aceasta, ca slugă plătită de Soroș, este un dușman de moarte al României? Și, ca și cum „bubele" acestea imorale nu ar fi suficiente, A. M. Pippidi ne-a cadorisit, în 2012, cu lansarea „alianței pentru o Românie curată"! Ce ar mai fi de spus? Păi, în orice caz. Cu siguranță încă ceva: nicidecum nu sunt soroșiștii cei mai în măsură, ca niște batjocoritori de Dumnezeu și de neam ce sunt, să ne ia Țara peste picior „la mișto", sugerându-ne că am fi un popor ce ar trebui „curat", „educat", „salvat" etc.! Căci, dacă Justiția României, le-ar lua la „puricat" sursele de finanțare și prestația antistatală, zău că nu știu prin ce țară s-ar îmbulzi să li se șteargă urma!

A. Pippidi. Este un istoric prin a cărei contribuție, la elaborarea raportului privind participarea României la holocaust, poporul nostru este considerat criminal și obligat să plătească imense despăgubiri financiare către organizațiile evreiești implicate.

Nonșalant, dar și ridicol, Alina Mungiu-Pippidi a declarat: „Biserica nu mă lasă în altar, pentru că soțul meu, Andrei Pippidi, este homosexual"! Da, da, acum am priceput de ce, pentru voi România nu este nici „curată", nici „educată"!

Lasă un comentariu