HOROSCOPUL LUNII MARTIE 2019

Distribuie pe:

Pentru luna martie 2019, astrologica.ro ne anunță că fiecare zodie va avea parte de surprize, nu toate plăcute, dar care ne ajută să evoluăm și să acceptăm ceea ce contravine concepțiilor noastre, uneori, rigide.

Prin urmare, relaxați-vă, acceptați diversitatea și vedeți-vă doar de ceea ce vă interesează.

Berbec - Pentru tine se anunță o lună productivă. Reușești să duci la bun sfârșit toate proiectele pe care ți le pui în minte și, în plus, rezolvi orice problemă îți iese în cale. În ceea ce privește dragostea, nu se anunță schimbări semnificative, iar dacă nu ești într-o relație, nu sunt șanse să cunoști pe cineva. Te concentrezi pe independență, dar ajungi față în față cu umbrele și sentimentele pe care le-ai reprimat până acum. Nu te stresa prea mult și acordă-ți timpul pe care îl meriți. Vei fi înconjurat de prieteni și apar în peisaj relații sentimentale noi. Ai grijă doar să nu faci prea multe compromisuri. Sfatul astrologilor este să nu te lași influențat de opiniile celor din jur, pentru că tu știi cel mai bine ce ai de făcut, așa că nu abdica de la propriile principii.

Taur - Începi să îți schimbi perspectiva când vine vorba de iubire și de bani. Începi să adopți idei ieșite din comun pentru tine, când vine vorba de împlinire pe aceste două planuri. Mai mult, începi să analizezi modul în care procedează oamenii care au succesul la care visezi tu și începi să adopți modul lor de acțiune. Însă, ești pregătit mental pentru toate schimbările care apar în viața ta, este ceva în aer care te face să ieși din zona ta de confort. Pregătește-te pentru o revoluție în viața ta, deoarece zona carierei va fi favorizată și vei reuși să faci toate lucrurile pe care ți le dorești pe plan profesional.

Gemeni - Vor exista o serie de conflicte minore în interiorul familiei. Tot ce trebuie să faci pentru a scăpa de tensiune este să renunți la orgoliu, să asculți mai mult și să spui ce îți dorești, fără să te aștepți ca ceilalți să îți citească gândurile. Pe de altă parte, faci pași importanți în sectorul profesional și muncești din ce în ce mai eficient. În luna martie, Gemenii vor fi destul de rezervați când vine vorba să își exprime public afecțiunea. Se anunță o perioadă bună pentru cei implicați în relații pe termen lung, iar nativii care nu au reușit să își întâlnească sufletul pereche nu vor avea foarte mare succes nici în perioada următoare. Relațiile care s-ar putea întemeia acum vor fi strict bazate pe prietenie.

Rac - Luna aceasta ești din ce în ce mai atent la detalii, însă acest lucru îți aduce și stres. Încearcă să iei o pauză de fiecare dată când simți că lucrurile te copleșesc. Mai mult, în această lună decizi că nu mai vrei să faci compromisuri și nu mai ești dispus să renunți la lucrurile pe care ți le dorești pentru a-i face pe ceilalți fericiți. Luna martie poate aduce unele probleme în sectorul carierei, însă nimic de care să te îngrijorezi. Racii vor simți o oarecare lipsă de motivație în următoarea perioadă. În plus, dacă nu vei fi suficient de concentrat, ai putea pierde din vedere informații importante. Să nu te îngrijoreze eventualele erori, însă va trebui să înveți din consecințele lor.

Leu - Mercur adaugă haos în viața ta. Poate nu reușești să eviți problemele, însă poți să schimbi modul în care răspunzi când acestea apar. Pe de altă parte, ești productiv în această lună și reușești să avansezi pe plan profesional. În plus, reușești să atragi atenția asupra ta, peste tot pe unde mergi, însă îți vei concentra toată atenția pe carieră, chiar dacă poate exista și riscul ca, la un moment dat, gândurile tale să zboare într-o altă direcție. Astrologii vă recomandă să fiți foarte atenți, pentru a evita eventualele greșeli. De asemenea, nu neglijați nici aspectul sentimental în această perioadă.

Fecioară - Atenție, nu reușești să te organizezi! Ai o lună agitată și dezorganizată. Nu reușești să îți găsești gândurile și nici lucrurile. În plus, nu poți să îți organizezi timpul, astfel încât să te ocupi de toate lucrurile pe care îți dorești să le faci. Încearcă să îți menții calmul și să discuți cu oamenii importanți din viața ta despre modul în care te simți. Acest lucru îți va mai face ordine în gânduri. În luna martie îți vei concentra toată atenția pe carieră, chiar dacă poate exista și riscul ca la un moment dat gândurile tale să zboare într-o altă direcție. Astrologii vă recomandă să fiți foarte atenți, pentru a evita eventualele greșeli. De asemenea, nu neglijați nici aspectul sentimental.

Balanță - Începi luna martie cu mai multe întrebări decât răspunsuri. Când stabilitatea financiară sau romantică este pusă la încercare, începi să cauți rezolvări creative. În ceea ce privește imaginația, luna martie se anunță a fi una plină de succes. Pe de altă parte, nu reușești să găsești răbdarea necesară uneori, iar acest lucru va aduce multă tensiune. Luna martie poate aduce surprize plăcute pentru nativii din Balanță, care nu sunt implicați într-o relație sentimentală. În planul familiei, Balanțele vor avea parte de armonie și momente liniștite. Chiar dacă ai tendința de a fi rezervat, astrologii îți recomandă să nu eziți când vine vorba să îți exprimi sentimentele.

Scorpion - O să ai probleme în ceea ce privește comunicarea, însă dacă reușești să te concentrezi, eficiența va apărea în cele din urmă. În plus, încearcă să te concentrezi mai mult pe lucrurile pe care le poți controla, nu pe cele pe care îți scapă. În ceea ce privește viața amoroasă, romantismul va fi prezent pe tot parcursul lunii. Influența lui Venus le va aduce Scorpionilor o perioadă bună în plan sentimental. Potențialii parteneri se vor simți atrași de energia ta pozitivă. Se anunță o perioadă benefică pentru ca cei singuri să își întâlnească sufletul pereche. Încrederea de sine va fi tot mai mare, dar astrologii îți recomandă să nu devii prea grijuliu.

Săgetător - Petreci mult timp cu prietenii și, în general, îți concentrezi atenția asupra problemelor pe care aceștia le au. Toată energia ta se îndreaptă în direcția acestora și nu prea mai ai timp și pentru tine. Pe de altă parte, reușești să începi conversații cu străini, îți faci prieteni noi și dezvolți chiar relații interesante cu unii dintre ei. Pentru nativii din Săgetător, martie se anunță o lună benefică din punct de vedere al relațiilor interpersonale. Dacă ești singur, nu te aștepta să ai prea mult noroc în ceea ce privește găsirea partenerului ideal. Astrologii îți recomandă să îți redirecționezi energiile către alte lucruri.

Capricorn - Te concentrezi să cauți soluții, chiar și acolo unde nu este nevoie. În plus, nu vrei să renunți la orgoliu și, astfel, este posibil să intri în conflict cu mai multe persoane, fie că este vorba de locul de muncă sau de grupul de prieteni. Pe de altă parte, vrei să capeți mai mult control asupra situațiilor în care te afli și, implicit, când vine vorba de viața amoroasă. În luna martie, Capricornii vor avea parte de momente dificile la locul de muncă, iar astrologii le recomandă să nu mai fie atât de încăpățânați. Lăsați de la voi și veți vedea că probleme se vor rezolva mult mai ușor. În altă ordine de idei, nativii din Capricorn se vor bucura de timp liber petrecut alături de familie.

Vărsător - Îți concentrezi din ce în ce mai mult atenția asupra problemelor financiare. Este posibil să apară unele probleme când vine vorba de contul bancar sau de investiții, însă încearcă să îți păstrezi calmul. Lucrurile se vor rezolva. În plus, încearcă să nu îți faci planuri în această lună, pentru că vor avea loc o mulțime de întâmplări neprevăzute. Pentru nativii din Vărsător, luna martie va aduce stabilitate în plan personal, cu energii pozitive și momente frumoase. Nici cei singuri nu se vor plictisi deloc în perioada următoare.

Pești - Îți place ca lucrurile să decurgă lin, conform planului, fără incidente, însă Mercur retrograd are grijă să nu îți împlinească această dorință. Încearcă să înțelegi că lucrurile nu decurg tot timpul așa cum ne dorim și că este important să ne punem imaginația la încercare, pentru a căuta diferite soluții. În această lună, vei învăța că este important să preiei inițiativa. Martie le promite celor din zodia Pești multe evenimente în planul carierei. Se anunță o serie de oportunități importante, pe care astrologii îți recomandă să le analizezi cu foarte mare atenție. De asemenea, s-ar putea să te confrunți cu o ușoară dilemă. Nu ezita să ceri sfatul părinților, al unui coleg sau al unui prieten apropiat.

Lasă un comentariu