GHINION: CUC VA STA PE ȘANTIERE!

Distribuie pe:

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost prezent, miercuri, pe șantierele de pe tronsoanele Iernut-Chețani și Chețani-Câmpia Turzii de pe Autostrada Transilvania (lungime totală - 33,5 kilometri), solicitând “o mobilizare mai mare a constructorilor pe aceste tronsoane.

“Astăzi, am efectuat o vizită pe cele două loturi de autostradă, am făcut o scurtă evaluare. Am văzut că s-a lucrat la structuri și pe parcursul lunilor ianuarie și februarie, ceea ce este un lucru îmbucurător, fiindcă se recuperează anumite decalaje care existau la aceste loturi. Progresul fizic este unul acceptabil, aș spune pe lotul Iernut-Chețani, pe tronsonul Chețani-Câmpia Turzii am spus constructorului că aș vrea să văd, de fapt trebuie să văd, de săptămâna viitoare, o mobilizare mult mai mare. Asta nu înseamnă că celălalt lot este exclus sau că a fost o mobilizare mult mai exemplară. Pot să spun că ghinionul lui e că voi sta pe șantiere în permanență, așa că ne vom întâlni destul des. Săptămânal, voi vedea exact cum evoluează lucrările”, a declarat Răzvan Cuc, citat de agerpres.ro.

Ministrul a anunțat că, la finele acestei luni, va demara o serie de conferințe de presă în cadrul cărora va prezenta situația la zi a lucrărilor, la fiecare tronson de autostradă din țară, mai notează sursa citată.

Reamintim că, anul trecut, la 12 decembrie, a fost inaugurat tronsonul Ungheni-Ogra al Autostrăzii Transilvania (A3), CNAIR dând în trafic un lot de 13,7 km.

Finalizarea lucrărilor (finanțate, în proporție de 75% prin Programul Operațional Infrastructura Mare, iar restul de 25% de la bugetul de stat) este prevăzută pentru finele acestui an.

Lasă un comentariu