CADOUL POTRIVIT ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Distribuie pe:

Ziua de naștere, sărbătorile speciale, celebrarea unui eveniment important sunt momente excelente pentru a-ți manifesta sentimentele față de cei dragi printr-un dar, ales... cu grijă și responsabilitate.

Astrologica.ro ne asigură că trăsăturile de caracter ne pot dezvălui foarte ușor ce cadou să alegem pentru sărbătorit, oferindu-ne indicii prețioase despre lucrurile care le plac nativilor din fiecare zodie în funcție de preferințele dictate de astre, astfel:

Berbec - Persoane active, expansive, dornice de socializare, Berbecii vor fi bucuroși să primească în dar un joc de societate, ambalat într-o formă absolut inedită, cum ar fi un bar sub formă de glob pământesc, în care stau ascunse sticle de vin sau cărți de joc, zaruri și jetoane.

Taur - Iubitor de lux și de obiecte valoroase, Taurul va jubila de fericire la primirea unei cutii de bijuterii din piele în care să își păstreze la loc sigur comorile.

Gemeni - Se spune despre Gemeni că sunt mereu în căutare de nou, de schimbare, așa că ideal ar fi să îi oferi cadou o busolă care să îl facă să viseze către noi orizonturi, exact așa cum îi place.

Rac - Familist al zodiacului, Racul adoră cadourile care îi amintesc de familie și de casă. O ramă foto argintată în care să își privească “puiul" va fi cu siguranță cadoul ce îi va atinge inima.

Leu - Strălucitori și dornici să iasă în evidență, Leii vor aprecia un cadou exclusivist, așa cum este un glob de cristal.

Fecioară - Recunoscute pentru pragmatismul de care dau mereu dovadă, Fecioarele se vor bucura să primească un cadou pe care chiar să îl folosească, așa cum ar fi o trusă de manichiură sau o casetă de ceasuri.

Balanță - Balanțelor le place să fie răsfățate și surprinse de modul în care le oferi darul, așa că dacă vrei să fie un moment inedit, ascunde cadoul într-un alt cadou sau o bijuterie într-o cutie deosebită.

Scorpion - Firi senzuale și pasionale, Scorpionilor le plac cadourile care le vor trezi fanteziile, așadar sfeșnicele argintate vor încălzi flacăra iubirii într-o seară romantică în doi.

Săgetător - Incitați de lucrurile noi care le stârnesc spiritul aventurii, pasionați de călătorii, nativii Săgetător vor avea nevoie de o busolă sau un ceas de birou pentru a ști să se întoarcă mereu acasă.

Capricorn - Recunoscut ca fiind un carierist convins, cadoul perfect pentru un Capricorn este fără îndoială un obiect de birou. De exemplu, un ceas de birou inedit, realizat manual din rășină pictată.

Vărsător - Deschis către nou, aflat mereu în continuă schimbare, Vărsătorul va primi cu reală bucurie un cadou inovator, o cutie de ceasuri automatice, care să mențină ceasul în funcțiune atât timp cât... nu este purtat.

Pești - Cadoul perfect pentru nativul din zodia Pești trebuie să fie un obiect care duce cu gândul către artă. Așadar, o geantă din piele naturală, pictată manual, asemeni un tablou de artă, sau un obiect decorativ cu mesaj motivațional sunt foarte potrivite.

Lasă un comentariu