ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR"! (121)

Distribuie pe:

România ocupată fără trupe: “fantomele" lui Soroș (XX) HORIA ROMAN PATAPIEVICI

“Au pus mâna pe această instituție (Institutul Cultural Român al lui Patapievici - n.a.) niște OAMENI CARE URĂSC ROMÂNIA. Ei au beneficiat de spaimele a 3 președinți: Ion Iliescu le-a dat numai lor bani și putere... și dreptul de a distribui burse, ca să și-i facă aliați, Constantinescu și i-a făcut copii de suflet, iar Băsescu i-a înfiat. EI NE DAU LECȚII... ÎN MAREA LOR MIZERIE INTELECTUALĂ ȘI-I IAU PE ĂȘTIA DREPT ZEI. Pentru că toată presa, încăpută pe mâna a 2-3 moguli, înjură restul literaturii... DELIBERAT, ACEST GRUP (Patapievici și soroșiștii din GDS-n.a.), CRED CĂ PLĂTIT DIN AFARĂ, ESTE PUS SĂ DĂRÂME TOT CE S-A CREAT ÎN ROMÂNIA. Pentru că România, întotdeauna a fost împărțită cuiva... celui care plătește mai binișor... DACĂ RIDICAȚI GLASUL? UNDE RIDICAȚI GLASUL? AVEȚI DUMNEAVOASTRĂ... ÎN PRESĂ? CARE PRESĂ? EI AU BANII, EI AU INVITAȚIILE, EI AU DREPTUL DE A PĂTRUNDE ORIUNDE! EI CONDUC TELEVIZIUNILE, CARE SUNT NIȘTE MARI MÂRȘĂVII... EI DISTRUG TOTUL (...) Dacă în Polonia, Patapievici ar fi înjurat nația și identitatea poloneză, ăia l-ar fi împușcat... La noi n-a protestat nimeni când omul ăsta a bălăcărit, în “cartea lui, națiunea și Istoria României" (Fănuș Neagu, membru al Academiei Române).

Neîndoielnic, maestrul literat Fănuș Neagu nu greșea deloc, dimpotrivă, când constata că “secta" neo-kominternistă a lui Soroș (GDS), în frunte cu Patapievici, nu a scăpat nicio ocazie să îi execute ritualic pe marii noștri patrioți, încă înainte ca aceștia să fie înhumați, numai pentru că în atitudinile lor au gândit diferit și s-au opus din răsputeri programatei disoluții a Statului Român! În fine, iată că și acest Pleșu, al cărui tată a fost general de Securitate (“livrat" de serviciul secret sovietic N.K.V.D), și-a arătat de atâtea ori indignarea, nu numai față de “leprele patriotarde" (citat din Pleșu), ci ne-a luat în derâdere, în cuvinte imposibil de reprodus, întregul nostru popor (cartea Politice etc)! Efectiv, Patapievici și-a adus un aport substanțial, alături de celelalte forțe oculte angrenate în dezbinarea și destrămarea României, la acest crunt război hibrid, antinațional, cu scopul de a ne demoraliza național, de a ne dezarticula legăturile etnice frățești și de a ne slăbi puterea de rezistență din fața tăvălugului globalist, antihristic.

Ieșirea la rampă a lui Patapievici s-a datorat directorului S.R.I (V.Măgureanu, alias Imre Asztalos), care a dorit să șubrezească regimul președintelui Iliescu, cu crearea unui fals persecutat, operațiune de manipulare la care și-a adus din plin aportul omniprezentul Pleșu (cel care l-a criticat, în revista Dilema cu numărul 112/1995, pe “hărțuitorul" căpitan Soare)! De fapt, Pleșu a adus atunci un afront autorității de stat, scopul globaliștilor fiind haosul, printr-un text-avertisment cu substrat adânc: “Căpitanul Soare nu are nevoie doar de ordinele comandanților... România are dușmani... leprele patriotarde... Aceștia, domnule Soare, sunt dușmanii țării și ai neamului! Nu domnul Patapievici! Și nici măcar dumneata, care execuți prea ușor ordinele"!

Ca urmare, în contextul în care soroșiștii au generat mare vâlvă națională, “persecutatul" Khazar Patapievici a fost propulsat ca membru în C.N.S.A.S. (2000-2004) și, după “năzbâtiile" de aici, a devenit președinte al I.C.R. (2005-2012)! Ce fel de “năzbâtii"? Păi, iată ce ne destăinuie Aurel I. Rogojan, general S.R.I (1990-2006): “Au fost prinși (Patapievici și alții-n.a.) cu mâța în sac, adică executau teme de scotocire și extragere de informații și documente din arhivele Securității, la solicitarea serviciilor secrete străine interesate, deopotrivă, să recupereze amintirea acțiunilor lor în România și să proiecteze altele"!

Văzându-se atât de implicat în a denatura realitatea, ceea ce l-a și făcut pe academicianul A. Buzura să afirme că acesta “ minte cum respiră", Patapievici și-a depășit condiția de filosof, după metoda “luminaților" soroșiști (de a se exila într-o realitate paralelă), pentru a pune și el o “cărămidă" la proiectul subversiv al provocării desprinderii Transilvaniei de Țara-Mamă: “Transilvania este un teritoriu care nu a fost niciodată românesc, în sensul că nu a fost condus și nu și-a luat forme politice și administrative, pornind de la o elită românească"!

Cu limbajul său, deseori vulgar și impertinent, Patapievici ne arată elocvent că, frizând ridicolul, singur și-a pus, sub semnul îndoielii, nu doar “prețiozitatea" cunoștințelor sale în materie de Istorie, ci însuși ținuta de intelectual în spațiul public...

 

Lasă un comentariu