ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (122)

Distribuie pe:

România ocupată fără trupe: “fantomele” lui Soroș (XXI) LUCIAN BOIA

“După 1989 s-a dezvoltat în România un foarte puternic și agresiv curent antiortodox, promovat de o seamă de INTELECTUALI DE O VALOARE CU TOTUL RELATIVĂ - ei se laudă între ei, se socotesc mari învățați, mari savanți-care, după opinia mea, SUNT MITUIȚI ca să aibă o asemenea atitudine, că Istoria românilor este o succesiune de mituri. Acest curent a reușit să-si impună părerea și în privința manualelor școlare, astfel încât s-a ajuns, în prezent, ca Istoria să aibă doar o oră pe săptămână în liceu. De câțiva ani, Istoria românilor este desfășurată ca obiect de liceu. Punctul meu de vedere este că acești intelectuali sunt plătiți. Pentru că altfel nu se poate explica faptul că o carte de duzină, care nu se bazează pe niciun fel de documente, cum este cartea lui LUCIAN BOIA - «Istorie și mit în cunoștința românească» - a fost tradusă în diferite limbi străine, lăudată, circulată și scoasă în nu știu câte ediții, în timp ce replica pe care academicianul Ioan Aurel Pop - «Istoria, adevărul și miturile» - care este o replică substanțială... nu s-a bucurat de aceeași popularizare, deși Ioan Aurel Pop analizează, pagină cu pagină, ABERAȚIILE PROMOVATE DE BOIA, în cartea lui... Acești intelectuali se declară exponenți ai societății civile... Alături de Lucian Boia este și Neagu Djurava” (Prof. univ. dr. Ioan Scurtu, membru titular al Academiei Oamenilor de Știință).

Sursa falsificării Istoriei românilor, cum este cazul și la Boia, constă în faptul că autoproclamatele “faruri călăuzitoare” ale GDS, ucigând ideologic Democrația, au pus Justiția (selectiv-represivă) deasupra tuturor lucrurilor, fără să le pese câtuși de puțin, în încercarea lor de a schimba în mod revoluționar mentalitățile “învechite” și de a da unei părți din popor satisfacția să îi numească “penali” chiar și pe cei nevinovați, că NU EXISTĂ O JUSTIȚIE REALĂ ATÂTA VREME CÂT DEMOCRAȚIA ESTE PUSĂ “LA PĂMÂNT”! Însuși acest Boia (racolat de Securitate), nepăsându-i cât și cum s-a zbătut omenirea ca să apere Democrația, avea să declare, ca să fie în regulă cu conspiratorii “Minunatei” Lumi Noi, că democrația nu este suficientă - chestiunea Justiției este esențială! De aici, până la răsturnarea valorilor consacrate, nu a mai fost decât un singur “pas”: eliminarea regulilor democratice, fie în domeniul istoriei, fie în stat sau societate, ne-a “condus” în situația actuală de haos generalizat!

Pe fondul acestei anarhii, programate și controlate internațional, s-a propagat curentul pe care ocupanții României, după '89, s-au grăbit ocult, prin “goarna” serviciilor secrete, să replieze în sunet de alarmă pe toate uneltele șantajiste și, punându-le în mâini agenda noii lor misiuni mondialiste, în regim-fulger au dispus încolonarea soroșiștilor în “Unitatea Militară” GDS, Fundația Soroș, Editura Humanitas (cu “vârfurile de lance” Boia și Djuvara) etc.! Și, cum miza era chiar ființa Neamului, acestora li s-a pus la dispoziție întreaga logistică necesară, determinați fiind și de niște arginți de proveniența cărora DNA nu s-a interesat niciodată, ca să ne fie vehicol al istoriei către un climat al înstrăinării, într-o Românie federalizată, percepută de Boia fără Transilvania, “inima românității”: “Transilvania nu a aparținut niciodată României... și a fost înglobată de la începuturile sale în Ungaria”; “Românii puteau să îi acuze pe unguri că îi asupreau sau îi discriminau, dar nu-i puteau acuza că răpiseră vreodată Transilvania”; “Transilvania nu a acționat în sensul unirii cu România (la 1 Decembrie 1918 - n.a.) “Dacă monarhia habsburgică ar fi devenit o confederație de popoare egale, nu sunt sigur că românii din Transilvania ar fi dorit unirea” etc.!

“Săgețile” lui Boia-secularistul, trimise de pe fotoliul său călduț în “inimile” istoricilor care s-au ostenit în arhive și șantiere arheologice, aparțin unui proces mult mai amplu de redesenare teritorială și proclamarea Noului Suprastat Universal, al cărui plan ascuns vizează pregătirea mentalului colectiv românesc pentru a accepta anexarea Transilvaniei la Ungaria.

Atenție mare, în 2020, când se vor împlini 100 de ani de la semnarea tratatului de pace de la Trianon...

 

Lasă un comentariu