ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN ,,COLIMATOR"! (124)

Distribuie pe:

România ocupată fără trupe: ,,fantomele" lui Soroș (XXIII) PREMIILE G.D.S. (II)

2011. Este rândul lui D. Morar, procuror-șef al DNA, să fie agreat pentru ,,eficiența anchetelor"! Acesta este singurul judecător al C.C.R. care, făcând opinie separată, nu a avizat Referendumul pentru Căsătorie!

2012. Pentru ,,modul exemplar ... în care promovează valorile democratice", nu a fost trecut cu vederea nici D. Tăpălagă, jurnalist la Hotnews. Și-a ,,probat" însă ,,valorile" în jocurile făcute Budapestei, susținând arborarea steagului ,,Ținutului Secuiesc" și al Ungariei (pe instituțiile publice românești) și afirmând că... românii sunt cei vinovați de radicalizarea maghiarilor din Covasna și Harghita.

2013.,,Devotamentul admirabil cu care servește cauza adevărului istoric" i-a determinat pe cei din GDS la a o evidenția pe G. Nagâț, director al C.N.S.A.S.! ,,Devotată", dar ... cui?, căci miza arhivelor Securității constă în războiul informațional împotriva României! Evident, în primul rând... Ungariei. De aceea, generalul Rogojan o numește agent extern, iar ziaristul investigator V.Roncea o acuză de trafic penal, furt și distrugere de documente!

2014. Deoarece ,,a dovedit că statul de drept este posibil", L. C. Kõvesi (procuror-șef al DNA) a fost distinsă pentru, atenție, ,,probitate profesională" și ,,claritate morală"! Da? Păi, de ce oare suntem singura țară din lume care avem DNA? Și, pe deasupra, mai este și... neconstituțională (căci nu se constituie în cadrul unei instanțe judecătorești, cum prevede Constituția) - aspect sesizat elocvent de prof. univ. dr. G. Iancu, fostul Avocat al Poporului! Este, deci, posibil să fie ,,profesionist" un șef (Kõvesi) ,,urcat" politic (în context ilegal) care a sfidat CCR, a dispus arestarea unor persoane care încurcau calcule politice, a refuzat să dea explicații în fața puterii politice (Parlamentul), a distrus capitalul românesc (înlocuit cu cel străin), a semnat protocoale secrete și ilegale cu Serviciile Secrete (binomul SRI-DNA a preluat controlul celor 3 puteri legitime și a creat o dictatură mascată cu aparențe democratice), a girat furtul României cu 50 miliarde euro (conform unui parlamentar din Comisia SRI), a atentat la dizolvarea clasei politice (și înlocuirea ei cu reprezentanți ai supranaționalelor), ne-a transformat într-o națiune coruptă (cu popor de ,,hoți" și ,,criminali"), ne-a zdruncinat din temelii Statul Național Unitar (favorizând o societate organizată suprastatal și antihristic), ne-a indus un climat general de teroare și frică etc.?

2016. Dar, oare, D.Cioloș, cum ,,a condus Guvernul României cu competență, inteligență și echilibru"? Ia să vedem! Păi, mai întâi, Cioloș niciodată nu a spus nimic despre unirea Basarabiei cu România, nici despre acțiunile iredentiste în Transilvania, nici despre ,,regionalizare"! Apoi: a acordat 138 milioane euro, ca ,,ajutor", marilor corporații (fără a le corecta evaziunea fiscală), a semnat în secret CETA (suntem forțați să acceptăm hrană modificată genetic), a consimțit la imigrarea musulmanilor, la homosexualitate și la vaccinări etc! Nu degeaba consilierul actualului prim-ministru conchide: ,,Cioloș (o susține pe L.C. Kõvesi - n.a.) este omul lui George Soroș, sunt sigur. Să mă dea în judecată"!

2017. Pentru ,,spiritul critic ieșit din comun", a fost premiată ,,mișcarea colectivă" #Rezist. Ce fel de ,,spirit"? Iată: sunt anarhiști (fac manifestații ilegale și atacă instituțiile democratice ale Statului), ,,progresiști" (militează pentru ieșirea din tipare), isterici (sunt violenți, anti-argumentativi), antinaționali (agită steaguri străine și susțin acțiuni antiromânești), antistatali (,,aplaudă" în stradă abuzurile instituțiilor de forță SRI-DNA) etc.

2018. Din ,,tablou" nu putea lipsi nici A. Lazăr, Procurorul General, ,,pentru merite deosebite în lupta anticorupției"! Este, însă, șeful lui Kõveși, autoarea terorii declanșate în România de către experimentul neobolșevic al DNA (cu atâția judecători influențați și intimidați, cu atâtea dosare fabricate și dictate)! Ne-a transformat Țara în ,,Republica Procurorilor", acoperindu-le mârșăviile!

Aceasta s-a întâmplat în ,,vuietul" stradal al mișcării anarhiste #Rezist, despre care distinsul prof. univ. dr. Ilie Bădescu (director al Institutului de Sociologie al Academiei Române) susținea: ,,Mișcări ca cele din 10 august (2018 - n.a.) sunt nutrite de energii care vin dintr-o direcție opusă spiritului marilor transformări și evenimente de acum 100 de ani. Acum 100 de ani (la Marea Unire - n.a.), mulțimile veneau spre ființa neamului cu evlavie, cu spirit de sacrificiu. Părțile erau solidare în

jurul unui ideal ... Prin contrast, mișcările de stradă, ca cele de azi, din România... atestă o trăsătură comună: frenezia mâniei.

CONCLUZII: Premianții GDS și-au acceptat sclavia, ca figuranți ai Noii Ordini Mondiale, într-un ,,război" stimulat ocult, din exterior, cu scopul de a ne cuceri Suveranitatea, Democrația, Economia, Mentalitatea național-creștină! Iar ,,rezultatele" au început

să se vadă cu ochiul liber ... Doamne, ajută-ne!

 

 

Lasă un comentariu