SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE SENATORUL MARIUS PAȘCAN

Distribuie pe:

Domnule Marius Pașcan,

Înțelegem perfect dorința dvs. de a ne discredita peste tot pe unde apucați, mai cu seamă acum, când suntem la un pas de electorale. Jenant este, însă, modul în care o faceți. Cu privire la postarea articolului „Papa Bun", însoțit de comentariul „Orașul spre cele mai înalte culmi" nu putem decât să observăm micimea caracterului dvs. Prin modul de a ataca persoanele care vă deranjează, doar pe motiv că se comportă firesc în situațiile în care participă alături de cetățeni la evenimentele organizate pentru comunitate.

Să nu uităm de momentele în care ați lucrat în Primărie și au fost inițiate astfel de programe, nu ne amintim să fi adus argumente contrarii, nici măcar atunci când ați participat la ele. (aici adăugăm și chermezele!)

Faptul că pe dvs. nu v-a surprins încă nimeni mâncând la bufetul Parlamentului pe banii românilor, acolo unde mâncarea este mai ieftină decât la cantinele pentru studenți, asta nu înseamnă că nu dispuneți de Papa Bun în egală măsură (un exemplu este „Aleșii au salarii mari, dar mănâncă la Parlament mai ieftin decât în cantinele pentru studenți", vezi info B1 TV).

Faptul că evitați băile de mulțime și mâncați cu aleșii prin județ, ferit de privirile oamenilor de rând și departe de ochii alegătorilor, nu înseamnă că nu vă înfruptați, în timp ce țara e spre cele mai înalte culmi.

Asemenea poziții nu vă avantajează și nici nu vă cresc cota de popularitate. Dovadă stau protestele celor peste 156 de persoane care s-au simțit lezate de felul în care a fost folosită fotografia și articolul în sine. Chiar nu considerăm o rușine să stai la masă și să te afli alături de cei care au muncit o viață întreagă pentru orașul acesta, gest pe care l-ați făcut și dvs., de altfel, de câte ori ați avut ocazia, pe vremea când aveați o funcție în Primăria Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu