LA LICEUL TEHNOLOGIC „LUCIAN BLAGA" DIN REGHIN, PREVENIREA CONSUMULUI DE DROGURI, ÎN ATENȚIA CADRELOR DIDACTICE

Distribuie pe:

Specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Mureș au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, o activitate de prevenire a consumului de droguri, gazdă fiind Liceul Tehnologic „Lucian Blaga" din Reghin. Adresată cadrelor didactice, a avut drept scop informarea diriginților din cadrul unității școlare cu privire la problematica consumului de droguri, în vederea desfășurării, de către aceștia, de activități de prevenire a consumului de droguri pentru elevi, aflăm de la Ion Aleodor Roman - coordonatorul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mureș. Domnia sa adăuga: ,,Aceste acțiuni preventive vor fi derulate permanent de profesori la orele de dirigenție sau în cadrul programului «Școala Altfel».

De asemenea, a fost promovat proiectul național de prevenire a consumului de droguri «Mesajul meu antidrog», implementat de CPECA Mureș, în anul școlar 2018-2019.

Pe tot parcursul acestui an școlar, specialiștii CPECA Mureș vor oferi consiliere cadrelor didactice în legătură cu aspectele de prevenire a consumului de droguri, cu mijloace eficiente de realizare a activităților antidrog, ce doresc să fie inițiate".

 

Lasă un comentariu