ADMINISTRAȚIA BAZINALĂ DE APĂ MUREȘ A DEMARAT UN AMPLU PROGRAM DESTINAT CELEBRĂRII ZILEI MONDIALE A APEI

Distribuie pe:

În vederea celebrării Zilei Mondiale a Apei din 20 martie, Administrația Bazinală de Apă Mureș (ABAM) și-a înscris în agenda de lucru un amplu program.

Mulțumind domnului Călin Fokt, purtătorul de cuvânt al ABAM, vă prezentăm cele mai recente activități care s-au desfășurat la sediul instituției, dar și în alte obiective.

La data de 20 martie a.c., cu începere de la ora 10, a avut loc o ședință festivă la sediul Administrației Bazinale de Apă Mureș, ședință dedicată Zilei Mondiale a Apei. La ora 12.30 a avut loc vernisajul expoziției de pictură, având ca temă apa, viața, natura. Lucrările au fost realizate de elevii Liceului Vocațional de Artă din Târgu-Mureș. Tot la sediul instituției a fost prezentat proiectul de educație ecologică și lucrările elevilor din grupul ecologic “Puieți” de la Școala Gimnazială “Dosá Dániel” din Valea Izvoarelor, în prezentarea profesoarei Dudás Judith și a primarului Simon István. În cursul zilei de ieri, 21 martie a.c., s-a desfășurat evenimentul “Ziua porților deschise” la sediul instituției, dedicat Zilei Mondiale a Apei, cu participarea elevilor din școli gimnaziale și licee. În același context s-a desfășurat un program de conștientizare pe tema “Apă pentru toți” la Școala Gimnazială “Omega” din Târgu-Mureș. În cursul zilei de astăzi, 22 martie, se va desfășura o acțiune de salubrizare a pârâului Pocloș, între orele 8.30-13.00, cu participarea a 14 deținuți voluntari de la Penitenciarul Târgu-Mureș și 6 salariați de la Sistemul Hidrotehnic Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu