ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (125)

Distribuie pe:

România ocupată fără trupe: “fantomele” lui Soroș (XXIV) Ex-regele MIHAI I

“Majestate, de ce nu spui adevărul? De ce ai înghițit nemernicia acestui ... degenerat care a acuzat neamul românesc că «a ucis, a ucis, a ucis» (E.Wiesel - n.a.)? De ce ai tăcut ca mortul în păpușoi când erai cel mai îndreptățit să pui la punct secătura?! Cum de nu ți-a crăpat obrazul, majestate?!” (Prof. univ. dr. Ion Coja)

În România de după '89, pe fondul internațional al unei “avalanșe” de informații voit denaturate, poporul nostru s-a văzut ,,prins” în mijlocul mai multor tabere de propagandă, anti sau pro-monarhiste, având ca scop generalizarea confuziei. Cum nu aș vrea să intru în detalii de natură istorică, știut fiind că unghiurile de vedere sunt prea pătimașe și partinice, m-aș rezuma să vă prezint, stimați cititori, TREI ARGUMENTE majore în încercarea de a creiona, cât mai aproape de realitate, profilul ex-regelui Mihai I .

În primul rând, este frapant că fostul rege, care știa prea bine că posturile de radio “Europa liberă” și B.B.C. erau piese într-o operațiune mai complexă de amplificare a tensiunilor româno-maghiare în Transilvania, s-a lăsat angrenat în jocul diversionist al Ungariei și, fără a clipi, și-a pus semnătura pe un document care susținea “autonomia culturală” a maghiarilor din Transilvania (Declarația de la Budapesta din 16 iunie 1989)! După această gafă de proporții, a spus: ,,Am semnat acea Declarație, deoarece pretențiile ungurilor ... erau îndreptățite”!

În al doilea rând, deși i s-a oferit ocazia să se adreseze poporului român, de la Tribuna Parlamentului, în 2011, nu a scos o vorbă, ca martor de prim-rang al evenimentelor tragice din Al Doilea Război Mondial, în ce privește acuzația unor organizații evreiești, că România este un stat criminal (întrucât ar fi ucis, în holocaust, sute de mii de evrei!) și, deci, ,,numai bun” să plătească despăgubiri în sume de bani astronomice! Pur și simplu, Mihai I nu a fost deranjat nici de această acuzație, nici de faptul că toată arhiva comunității evreiești din România a fost transportată în Israel și nu mai este accesibilă istoricilor obiectivi și onești ...

În al treilea rând, într-un mod de-a dreptul jignitor, Mihai I nu a ținut cont de rolul nefast al lui Soroș în România și, după atâta amar de vreme de când antiromânii din GDS ne-au dezonorat prin acțiuni menite să rupă Transilvania de la Țara Mamă, a decorat (în 2013) cu ordinul Coroana României, în grad de cavaler, pe omul cu care Soroș a pus la cale asasinarea ideologică a României prin “U.M.” GDS: Sandra Pralong (pentru cine nu știe, aceasta a fost consiliera președintelui Constantinescu, iar acum este a președintelui Iohannis) ...

În final, ca să se înțeleagă mai bine pe ce fel de lume trăim, nu este deloc lipsit de interes, pentru cei care nu înțeleg cum de a fost posibil ca GDS și Lauder (președintele Congresului Mondial Evreiesc) să deplângă pe “marele prieten” Mihai I, la moartea acestuia, să invoc (sper) lămuritor, în contextul în care poporul român este ostracizat holocaustic și șeful statului, nu (Mihai I a deținut această funcție între 1940-1947), un document capital aflat în Arhiva SRI (fond D, dosar 11.382, vol. II, f.181-184) și în care cel mai mare istoric al românilor, Nicolae Iorga, ne destăinuie că Mihai I descinde dintr-o dinastie de evrei! Și asta spune tot!

Lasă un comentariu