ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (126)

Distribuie pe:

România ocupată fără trupe: “fantomele” lui Soroș (XXVI) ARESTAREA LUI ROGER STONE, PRIETENUL ROMÂNIEI

George Soroș este în cârdășie cu serviciile de informații din România și Ungaria. Serviciile de informații din ambele țări derulează operațiuni ilegale, mai mult în linie cu CIA-ul nostru decât sunt cu propriile guverne (...) Am fost informat despre supravegherea din România. Dumnezeule, jumătate din populația statului este spionată... SUNTEȚI CEI MAI ASCULTAȚI OAMENI DE PE SUPRAFAȚA PĂMÂNTULUI... Este cutremurător ce are de gând Soroș. El trebuie oprit. Acest Open Society (rețea de ong-uri - n.a.) sunt FAȚADE PENTRU TERORISM ȘI PENTRU CEEA CE ESTE MAI RĂU. TREBUIE ÎNCHISE. EL TREBUIE SĂ FIE PRINS, ACUZAT, JUDECAT ȘI TRIMIS LA ÎNCHISOARE (...) Și-au dat seama (românii și ungurii - n.a.) că SOROȘ ESTE UN CANCER ȘI CAUTĂ SĂ SUBMINEZE ȘI SĂ RĂSTOARNE GUVERNELE DE AICI ALESE DEMOCRATIC, PRIN VIOLENȚĂ. El a cheltuit o avere pentru a-și plăti oamenii în guverne, nu numai în guvernele din Ungaria și România. Dar permiteți-mi să fiu foarte clar: ambasadele S.U.A. din București și Budapesta sunt ambele complet populate cu oameni care sunt loiali lui George Soroș... El luptă să submineze aceste democrații! ÎȚI IMAGINEZI, ÎȚI IA LIBERTATEA” (Roger Stone, consilier al președinților americani Nixon, Reagan și Trump).

Când vedem cu cât zel încercă “statul subteran” soroșist (de peste ocean) să destabilizeze regimul președintelui american Trump, ne dăm seama că în România se repetă un scenariu la scară redusă, în scopul creării de instabilitate și dezordine (gen autonomia Transilvaniei), menite să se alinieze, cât mai repede, în Noul Lagăr al diversității. Din păcate, însă, nici nu am apucat prea bine să ne dumirim, după extraordinara devoalare făcută românilor de Roger Stone, anume că România este capturată (în tenebrele Ocultei) într-un realmente lagăr electronic, că rețeaua lui Soroș a și recurs la o incalificabilă “demonstrație de forță”, cu complicitatea reprobabilă dintre F.B.I. și CNN, în urma căreia, la numai câteva luni după declarația din motto-ul acestui articol, temerarul Stone a fost arestat, dându-se un semnal pentru toți opozanții Noii Ordini Mondiale, ca să i se “închidă gura” într-o manieră comparabilă cu metodele Gestapoului: la reședința sa din Florida a debarcat (încă înainte de ivirea zorilor), în încercarea neostalinistă de a-l prezenta drept “inamicul public numărul 1”, o echipă (cu arme de atac) formată din 29 de membri ai SWAT (trupele de elită americane) - dispuneau de 15 vehicule (2 blindate) și un elicopter în aer!

“Spectacolul” arestării sale, mai ceva decât al traficanților de ființe umane, cu siguranță că s-ar fi putut evita, dacă nu s-ar dori ca în lume să dispară până și “umbra” normalității, dar... trebuie să ni se “fixeze” în conștiințe, o dată pentru totdeauna, că astfel vor păți toți cei care, urmând pe acest om-antisistem (care pledează nevinovat în fața suspiciunilor de complicitate între Moscova și echipa președintelui Trump), vor mai îndrăzni să îl critice pe Soroș și “armata” din spatele lui!

Două lucruri s-ar cuveni să ne dea de gândit, inclusiv celor care se bat cu pumnul în piept în numele mișcării anarhice #Rezist (dar tac când este vorba despre Transilvania sau abuzurile care au pus România “pe butuci”), dacă vrem să știm într-adevăr pe ce lume trăim: a) s-au cheltuit 141 miliarde de euro (o sumă mai mare decât prejudiciile cauzate în dosarele instrumentate de Parchete și SRI) ca poliția politică să facă din România o campioană mondială la interceptarea telefoanelor; b) despăgubirile plătite CEDO de Statul Român, în urma condamnărilor prin practici justițiare abuzive, este de 115.268.917,48 lei (între anii 2012-2016)!

“Bun” de plata facturii este, în aplauzele Străzii (#Rezist) față de cei vinovați și netrași la răspundere penală, Poporul Român! Și vrem Justiție! Dar pentru cine? Numai pentru “găinari” și “găinării”?

 

Lasă un comentariu