COMUNA CORUNCA ESTE BLOCATĂ DIN PUNCT DE VEDERE URBANISTIC DE CĂTRE SERVICIUL URBANISTIC DIN CADRUL CJ MUREȘ

Distribuie pe:

Datorită faptului că Primăria Corunca nu mai are în organigramă un urbanist, postul fiind vacant de anul trecut, toate dosarele depuse pentru obținerea unor autorizații de construire sunt preluate de către CJ Mureș și ținute la dospit pe termen nedeterminat.

Domnului Șipoș Răzvan, urbanistul șef al județului, i s-a pus pata pe comuna noastră. Aici experimentează cele mai ciudate soluții urbanistice. Aici, pentru a obține o autorizație de construire, solicită întocmirea unui PUZ pentru un sfert de comună, aici insistă pentru demolarea unor case noi, aici sunt blocate peste 170 de cereri pentru autorizații de construire. Nici măcar autorizațiile pentru branșamente de apă sau curent nu mai sunt avizate.

Ultima găselniță pentru a nu se emite autorizații de construire ar fi presupuse diferențe între PUG-ul comunei Corunca aprobat de CJ și cel din dotarea primăriei. Primarul comunei Counca este umilit la propriu de către domnul urbanist șef. L-a căutat de câteva ori la sediul CJ, dar fără rezultat. Domnia sa si-a luat concediu, chiar acum, când avem mai multă nevoie de el.

Așa nu se mai poate, trebuie făcut ceva, altminteri lumea nemulțumită se va revolta!

 

Lasă un comentariu