S-A INVENTAT ALCOOLUL FALS, CARE NE AMEȚEȘTE, DAR NU NE ÎMBATĂ...

Distribuie pe:

Cercetătorul englez David Nutt, specialist în neuropsihofarmacie la Universitatea din Bristol, citat de descopera.ro, susține că a dezvoltat un substitut sintetic pentru alcool, pe care l-a denumit “Alearelle”. El demonstrează că invenția sa are potențialul de a permite consumatorilor să se bucure de toate beneficiile alcoolului, fără să se confrunte și cu efectele lui negative, ceea ce înseamnă sfârșitul mahmurelii, cancerelor asociate alcoolului și a altor probleme.

“Consumul excesiv de alcool este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă omul modern, de aceea am considerat necesară crearea unei molecule sintetice de alcool care să elimine efectele nedorite.

Deja știm unde, în creier, alcoolul are efectele bune sau rele, precum și receptori care le mediază. Efectele alcoolului sunt complicate, dar poți izola părțile din creier pe care le dorești izolate.

Pe lângă eliminarea toxicității, am lucrat la efectul maxim, care ar preveni consumatorul să treacă de o anumită linie. Miza finală este aceea de a crea alcoolul fals Alearelle și apoi de a-l vinde companiilor producătoare de băuturi alcoolice pentru a fi adăugat la comercializare.

Acum trei ani, am fondat firma Alearelle, pentru a face această viziune o realitate și credem că așa-zisul alcool fals poate trece de toate testele necesare în cel mult cinci ani.

Dacă vom reuși să perfecționăm substitutul sintetic, există o șansă reală ca industria alcoolului să adopte produsul și nu să îl considere precum o nouă competiție.

Industria investește din ce în ce mai mult în alternativele la alcool, iar metoda noastră este bună și gustul poate fi mascat ușor, așa că există șanse mari să promovăm alcoolul fals, care doar amețește, dar nu îmbată”, susține expertul britanic.

Lasă un comentariu