ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (130) GERMANIA (II)

Distribuie pe:

“În centrul dezmembrării se află Transilvania. Ungaria o reclamă aproape în clar, fără ascunzișuri. Nici Germania nu este departe de aceeași abordare. Investițiile germane, instrumentul principal al unui nou Reich (parcă al IV-lea) se opresc la arcul Carpaților: pentru ele nu există Moldova sau Oltenia. Și se pare că vor s-o ia cu autostrăzi făcute, căci doar presiuni germano-bruxelleze inimaginabile asupra statului român, condus, de altfel, de un etnic neamț (președintele Iohannis - n.a. ), ar putea explica faptul că, din puținul care se cheltuie în România pentru autostrăzi, totul merge la autostrăzile din Ardeal, care îl leagă de Occident, și nu de București! Prin tot ce face, inclusiv prin instituțiile de la Bruxelles, atât de adesea țintit împotriva României, GERMANIA A DEVENIT MAI MARELE VRĂJMAȘ ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI ACTUALE! Desigur, LA ÎMPĂRĂȚIRE POT APĂREA ȘI ALȚI ACTORI. Așa cum se întâmplă la orice împărțeală. NE VA APĂRA N.A.T.O. DE O ÎMPĂRȚEALĂ? Cu ATÂȚIA PRETENDENȚI CHIAR DIN N.A.T.O.? TARE MI-E TEAMĂ CĂ ROMÂNIA SE AFLĂ ÎNTR-O SITUAȚIE LIMITĂ” (Ilie Șerbănescu, vicepreședinte al Societății Române de Economie).        

Ca și cum ai încerca sa “duci de nas” un copil, ademenindu-l, tot așa cu acadeaua în vreme ce îl conduci de fapt spre eșafod, tot așa și Germania postcomunistă a reușit să alinieze țările Europei la “locomotiva” sa, după nenumărate înțelegeri făcute deasupra capetelor noastre, prin insistența cu care “liderul mondial”A. Merkel, prezentată de propaganda năucitoare ca o “salvatoare” a “Europei regiunilor”, a ținut morțiș să ne adoarmă vigilența la toți și, concepând diversionist Operațiunea “Coridorul” (devoalată de Gelu Vișan), să se implice în pregătirea fundalului teoretic - cu concursul serviciilor secrete din Germania ( B.N.D., recte fundațiile Seidel și Adenauer), Rusia ( F.S.B.) și Ungaria (A.V.O.) - pentru a înființa cândva, ridicând deocamdată o “minge la fileu” Ungariei, România federală! În acest scop, Germania nu a ezitat să își folosească din plin forța, dată de cei care au scos-o “la înaintare”, ca să reactiveze Coloana a V-a din țările cu minoritate germană, la fel ca pe timpul propagandei naziste orchestrale de Goebbels, ca să ne desfigureze Țara, după “modelul” Ucrainei, în încercarea sa de a-și folosi toate pârghiile posibile ca să ne devalizeze, devalorizeze, discrediteze, dezbine, dezinformeze, guverneze (prin interpuși) și, în final, să își satisfacă interesele dezmembrându-ne teritorial!

Astfel, ca să ne vadă cât mai repede la “picioarele” ei, Germania postcomunistă și-a amplificat efortul supremației, al redesenării frontierelor, pentru a ne globaliza cât mai rapid și, distrugându-ne Cultura, Istoria și Învățământul, să ajungă a ne deromâniza și reorganiza prin următoarele acțiuni împotriva Statului nostru național: și-a oprit investițiile cu precădere la Arcul Carpatic (ademenindu-i pe românii transilvăneni nu numai către polii de putere economică ai Berlinului, Budapestei și Vienei, ci și infuzându-le percepția eronată că, fiind “superiori” restului românilor, își pot manifesta indignarea, față de neputința “miticilor” din București, inclusiv prin revolte stradale care să conducă la ruperea Țării); ne-a procopsit cu platforma comercială antiromânească Ebay (cea care confecționează tricouri germane cu emblema Transilvaniei și steaguri, având în centru vulturul german); ne-a cultivat afilierea față de spațiul german (făcându-ne să considerăm protectoratul străin drept o necesitate indispensabilă); ne-a dezonorat Centenarul Marii Uniri prin efortul mediatic concentrat (DPA, ZDF) de a prezenta România ca pe o Țară care a “anexat” în 1918 “Transilvania maghiară” (ecoul s-a răsfrânt la o televiziune din Cluj, unde s-a spus în derâdere că, atunci când Armata Română trecea Carpații în Primul Război Mondial, s-a “simțit” pentru prima dată în Transilvania “mirosul de picioare murdare”); ne-a confecționat propagandistic imaginea unui președinte (Iohannis a fost “răsplătit” cu cea mai înaltă distincție a Germaniei pentru niște “servicii” necunoscute românilor de rând!) care, chipurile!, ar deține controlul direcției unde Țara noastră se îndreaptă (acesta ne-ar vrea reeducați, antihristic, prin introducerea în școli a ideologiei de gen, obligativitatea vaccinării și promovarea “diversității”!

Iar această reeducare (“germană”), stimați cititori, nu ar fi posibilă dacă nu s-ar găsi printre noi atâtea “cozi de topor”, foarte “virale” în Media mercenară, antiromânească și ticăloșită, care - sub masca “grijii” de a ne guverna “pas cu pas” - în fapt... ne dezumanizează (în “ritm” german) până la a nu mai ști nici cine suntem, nici de unde venim și nici încotro ne îndreptăm!

(va urma)

Lasă un comentariu