AȘA, NU! SUC DE FRUCTE, INJECTAT PENTRU CREȘTEREA IMUNITĂȚII

Distribuie pe:

O chinezoaică de 51 de ani, Zeng, pe numele ei, și-a injectat suc de fructe în organism, pentru a-și crește imunitatea, însă curând a ajuns în stare gravă la spital.

“Zeng a devenit obsedată de un stil de viață sănătos, până în punctul în care a dorit să încerce metode absolut neconvenționale”, scrie odditycentral.com, citat de libertatea.ro.

“În data de 22 februarie 2019, Zeng a făcut un suc din 20 de fructe diferite, pe care, în loc să-l bea, a decis să și-l injecteze în vene, folosind o perfuzie. La scurt timp, aceasta a început să se simtă rău, având mâncărimi și febră, dar a ignorat simptomele. Din fericire, soțul femeii a observat că se simte rău și a dus-o la spital, după ce a aflat de perfuzia bizară cu fructe.

După ce au auzit ce a făcut Zeng, medicii de la spitalul din Guiyang, Chenzhou, provincia Hunan, au transferat-o imediat la Spitalul Universitar Afiliat din Xianghan, chiar la secția de Terapie Intensivă. Pacienta a suferit o infecție severă, care i-a afectat ficatul, rinichii și inima, iar medicii s-au temut că organele sale vor ceda unul câte unul, urmând a se instala septicemia.

Doctorii au plasat-o pe Zeng la dializă, pentru a-i curăța sângele, și i-au injectat agenți de curățire, dar și antibiotice. Norocul i-a surâs pacientei și aceasta s-a pus pe picioare în următoarele cinci zile.

Dr. Liu Jianxiu, cel care a tratat-o pe Zeng, a avertizat că injectarea sucului de fructe în sânge distruge ficatul și rinichii și poate duce la deces. El avertizează că, deși unele sucuri sunt recomandate pentru sănătatea fluxului sanguin, acestea nu trebuie injectate, sub nicio formă, în organism”, afirmă sursa citată.

 

Lasă un comentariu