CLĂDIREA CEC BANK DIN CENTRUL SIGHIȘOAREI A FOST VÂNDUTĂ!

Distribuie pe:

Dată fiind starea avansată de degradare a clădirii CEC Bank din centrul orașului, municipalitatea a solicitat, în repetate rânduri, proprietarilor să ia măsurile ce se impun, primarul Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, invitându-i pe reprezentanții băncii la dialog pentru rezolvarea situației. Acestora le-a fost transmis și Regulamentul pentru stabilirea condițiilor de majorare a impozitelor pe clădirile și terenurile neîngrijite de pe raza municipiului, document ce prevede majorări de până la 500% pentru aceste imobile.

CEC Bank a informat Municipiul Sighișoara că, în data de 26 martie 2019, conducerea băncii a aprobat vânzarea imobilului, urmând să se perfecteze contractul de vânzare-cumpărare.

“Ne exprimăm încrederea că zona centrală a municipiului va fi revitalizată, în proximitatea acestui imobil municipalitatea având în plan dezvoltarea unui proiect care prevede crearea unui spațiu public multifuncțional ce  va fi utilat atât ca un loc pentru desfășurarea unor evenimente, cât și ca un spațiu public reprezentativ cu funcționalități permanente”, informează reprezentanții municipalității într-un comunicat.

Lasă un comentariu