ATENȚIE! DOAR PÂNĂ LA VÂRSTA DE 45 DE ANI NE PUTEM ÎMBOGĂȚI!

Distribuie pe:

Cercetătorii Rezervelor Federale din Minneapolis și New York, citați de mediafax.ro, au analizat date începând cu anul 1978 până în prezent privind evoluția salarială și încasările oamenilor de-a lungul timpului.

Astfel, economiștii au descoperit că majoritatea creșterilor privind câștigurile salariale au loc în primii 10 ani de muncă, atât pentru bogați, cât și pentru săraci. În principal, după vârsta de 25-35 de ani, oamenii se pot aștepta la încasări și măriri salariale, pe total, mai mici.

După 45 de ani, acele persoane care fac parte din cei 90% care reușesc să câștige pe parcursul vieții, vor avea parte de o descreștere a veniturilor. Acest lucru se întâmplă pentru că oamenii încep, de multe ori, să își reducă orele de muncă în momentul în care ating vârsta respectivă, mai ales dacă munca lor constă în efort fizic.

Între timp, chiar și cei incluși în procentul de 1% al celor mai bogați oameni ai lumii, care controlează peste jumătate din averea globului, văd doar creșteri relativ minore după ce trec de vârsta mijlocie.

Pe de altă parte, există oameni care au tendința de a “renaște” la o vârstă întârziată și ajung să câștige mai bine ca niciodată. Chiar dacă există această excepție, în general, majoritatea oamenilor își formează o carieră până ajung la vârstă de 35 de ani.

Pe parcursul carierei, oamenii muncesc în cadrul unei companii și cresc în rang sau își termină studiile pentru a se poziționa mai bine pe piața muncii.

În concluzie, vârsta maximă până la care poți să devii bogat este 45 de ani, iar dacă nu reușești până atunci nici nu trebuie să mai încerci.

Chiar dacă unii spun că viața începe la 40 de ani, se pare că dacă nu apuci să primești o mărire substanțială de salariu sau să înființezi vreo companie de succes până la 45, șansele să te îmbogățești tind spre zero!

Lasă un comentariu