ORDINUL “MERITUL SANITAR” ÎN GRAD DE CAVALER, CONFERIT INSTITUTULUI DE URGENȚĂ PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE ȘI TRANSPLANT TÂRGU-MUREȘ!

Distribuie pe:

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, marcată în fiecare an la 7 aprilie, președintele României, dl Klaus Iohannis, a semnat decretul de decorare a unor instituții din domeniul medical, în semn de apreciere pentru importanta activitate de asistență medicală și pentru rezultatele obținute în perfecționarea actului medical.

Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu-Mureș a fost decorat cu Ordinul “Meritul Sanitar” în grad de Cavaler.

Cu aceeași ocazie, au fost conferite: Ordinul “Meritul Sanitar” în grad de Mare Ofițer Institutului Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca, Ordinul “Meritul Sanitar” în grad de Comandor - Spitalului Municipal de Urgență Moinești, Bacău, iar Ordinul “Meritul Sanitar” în grad de Cavaler a mai fost conferit Institutului Clinic Fundeni București, SCJU Cluj-Napoca, Spitalului Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” - Suceava, SCJU “Sfântul Apostol Andrei” din Constanța și Spitalului Municipal Orșova.

Ceremonia de decernare a înaltelor distincții va avea loc marți, 16 aprilie, ora 15, la Palatul Cotroceni, informează Administrația Prezidențială.

Lasă un comentariu