ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (131) AUSTRIA (I)

Distribuie pe:

“Germania, Austria și Ungaria nu s-ar fi împăcat cu unirea Transilvaniei cu România și au un plan de rupere a regiunii de țară (...). Este mai degrabă o nouă înțelegere pe deasupra capetelor noastre între țări din Occident și tradiționalii doritori de rupere a unui stat mare cum este România în Europa”. (Alexandru Cumpănașu, președintele Asociației pentru Implementarea Democrației).

Cu nostalgiile și ambițiile sale imperiale, avute cu mult timp înainte ca arhiducele Franz Ferdinand să viseze la proiectul înființării Statelor Unite ale “Austriei Mari”, această țară mică, vecină cu Germania, este considerată de titanul diplomației americane H. Kissinger, în ciuda faptului că nu are o deschidere maritimă strategică și a oscilat la începutul ambelor războaie mondiale, drept... “seismograful Europei”!

Nu este, deci, de nicio mirare că acum, după atâta amar de vreme de când habsburgii Curții din Viena au avut un cuvânt greu de spus pe Vechiul Continent, această țară de vocație germană încearcă, într-o Europă al cărei “vas” arde la “flacăra” Germaniei, să tragă foloase maxime nu doar din declinul provocat și coordonat al României, în postura de cei mai mari jefuitori din toate timpurile, ci și al altor țări ținute cândva sub “obrocul” lor exploatator.

Desigur, este regretabil că astăzi, Presa noastră vândută, laolaltă cu intelectualii “de vază”, ne țin ca popor sub “conul de umbră” al dezinformării și nu vor, când ne tot vântură sub nas “investițiile” austriece în România, să ne spună cum astăzi, ca și în trecut, au profitat și profită de pe urma neamului nostru, românesc, condamnat istoric la sărăcie și suferință!

De aceea, ar trebui să avem în vedere, când neo-habsburgii ne dau atâtea “palme”, sub acuza că am fi corupți, cum de a fost posibil ca înaintașii lor să dea lovituri cu “bâta” militară în “capul” Transilvaniei (au ocupat-o 231 de ani, între 1687-1918), al Olteniei (au ocupat-o 21 de ani, între 1718-1739) și al Bucovinei (au ocupat-o 143 de ani, între 1775-1918)... Rezultatul? Austriecii nu numai că ne-au “stors” de 858 tone de aur, adică au furat de la noi de două ori mai mult decât turcii (în 484 de ani de stăpânire) și de patru ori mai mult decât rușii (în 85 de ani de stăpânire), dar au vrut să ne răpească și sufletele aflate pe calea mântuirii, încercând să ne schimbe credința prin eliminarea forțată a Ortodoxiei... Ei, acum nu ar fi prea greu ca, prin această “cheie”, să întrevadă toți iubitorii de adevăr cum (în 1989) Austria, nu întâmplător, a schimbat “soarta” Germaniei, lăsându-i pe sute de mii de germani să treacă spre Occident, precum și faptul că scopul ei ascuns, în ceea ce ne privește Țara, este acela de a ne repune pe harta neosclaviei și de a servi interese care zdruncină din temelii stabilitatea Statului Român...

 

Lasă un comentariu