SUB UMBRELA PRIETENIEI

Distribuie pe:

B-unicii de la Căminul pentru persoane vârstnice din Târgu-Mureș au rămas și anul acesta parteneri ai proiectului 4/4 Pentru Prietenii American Corner.

Și pentru că proiectul celebrează la nivel național valorile voluntariatului și ale prieteniei, anul acesta a primit titlul “Umbrela prieteniei”. Evenimentul a cuprins mai multe întâlniri:

- “Piticii” de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 12 Târgu-Mureș i-au vizitat pe b-unici, acasă la ei. Le-au dăruit felicitări cu ocazia sărbătorilor pascale care se apropie (pe care le-au realizat împreună) și, în schimb, câțiva b-unici au dansat alături de ei un dans al umbreluțelor, petrecând clipe unice alături de b-unici!

- Pe data de 4 /4, de la ora 16, la sediul American Corner din Târgu-Mureș, “sub umbrela prieteniei” a avut loc o întâlnire intergenerații în cadrul căreia tinerii voluntari înscriși în proiect le-au citit b-unicilor texte alese cu drag, de fiecare, iar aceștia, la rândul lor, le-au oferit tinerilor pasaje din volumul “Umbrela trăirilor mele”, de Roxana Mihalcea, culegere în care “o parte din trăirile eu-lui liric a luat forma cuvintelor, mai bine decât orice altă realitate ar fi putut-o face”.

- În aceeași zi, de la ora 18, târgumureșenii au fost invitați sub “Umbrela prieteniei” pentru a o cunoaște pe autoarea cărții “Umbrela trăirilor mele”, Roxana Mihalcea, cea care a scris în acest volum “despre prietenie, despre încredere, despre muncă, despre familie, despre acasă, despre iubire, despre VIAȚĂ...!

 

Lasă un comentariu