ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (132) AUSTRIA (II)

Distribuie pe:

“Dar ce, suntem ocupați de Imperiul austriac? Da, suntem! Suntem o țară ocupată, iar planul este să nu fie legat Ardealul, provincie austriacă, de România. De ce? Cumva să nu ajungă tancurile rusești la Viena? Sau cumva ca Transilvania să se transforme în Regiunea Autonomă Transilvania? Întrebați-l pe Hellvig (șef al S.R.I. - n.a.) și pe cei din Triunghiul Morții, împreună cu Iohannis (Gelu Vișan, Parlamentul României).              

În pornirile ei colonianiste, Austria nu are nici cea mai mică ezitare să ne sfideze Țara și, din “nucleul dur” al U.E., își folosește considerabil “tentaculele” sale din Comisia Europeană ca, din postura de “cel mai important investitor străin în România” (conform ministrului de externe M.R. Ungureanu, în 2006), să ne dea bani, în contextul unor licitații câștigate de firme dictate, iar apoi aceștia să se întoarcă în Austria și noi să fim “mândri” că am devenit un “nou land federal” (același M.R. Ungureanu) în care ni se permite “luxul” să “căscăm gura” la felul cum defilează “soldații austrieci” la Alba Iulia (capitala unirii Transilvaniei cu România)! Cu astfel de luare în râs a ideii de unitate a românilor, Austria ne arată tot mai clar, prin refuzul ei de a se lega provinciile românești cu autostrăzi, cât de mult tânjește ca Transilvania să fie din nou reorientată către “imperiala” Vienă, cât de nedreaptă este când se amestecă în problemele noastre interne (serviciile secrete austriece s-au implicat în anarhica zi de 10 august 2018, la fel ca și directorul băncii austriece Raiffeisen - chiriaș cu sume astronomice, într-o casă însușită de președintele Iohannis în condiții dubioase), cât aplomb are în a ne pune eticheta de corupți (dar puțin le pasă cum au cumpărat pe nimic B.C.R., cum austriaca firmă Strabag trecea prin vama Calafat fără să plătească taxe, cum au tăiat pădurile și au defrișat), cât de mult și-o doresc pe extrem de servila Kövesi (al cărei fost soț a fost implicat în acțiuni de spionaj în favoarea Ungariei) pentru șefia Parchetului European (“uitând” că acest “om al corupției occidentale în România” a “închis ochii” în fața fraudei - dovedite de Curtea de Conturi și sancționate de ÎCCJ - de peste 1,5 miliarde de euro, făcută de austriecii de la OMV, suma egală cu cea pricinuită României de primii 15-20 de corupți de top) etc.

Iată deci, cum, stimați cititori, sub masca unei anticorupții doar pentru “găinari”, gen românul Dragnea, se urmărește de fapt aruncarea de “praf” în ochii românilor (cu un “țap ispășitor” musai român) și atrofierea conștiinței noastre naționale printr-o dezbinare fratricidă cu consecințe dramatice pentru existența noastră (în continuare) ca Stat!

 

Lasă un comentariu