CONȘTIENȚI DE IMPORTANȚA PE CARE O ARE PĂDUREA PENTRU ÎNTREAGA LOCALITATE, SE POATE, LA PETELEA!

Distribuie pe:

Conștienți de importanța pe care o are pădurea pentru întreaga localitate, în pragul acestei primăveri, 3.500 de puieți au fost plantați de elevii de la Școala Gimnazială din Petelea, de Ziua internațională a pădurilor. Ajutați și îndrumați de foști elevi ai școlii, de părinți, de cadrele didactice, de reprezentanții Ocolului Silvic Reghin, precum și de reprezentanții Primăriei Petelea, plini de elan și voioșie, elevii au întinerit pădurea, plantând puieți de stejar și paltin.

Sunt fericită că alături de elevii din școala noastră, la această activitate, a participat un număr mare de persoane din comunitate. De rodul muncii lor, ne vom bucura cu toții, peste ani, ne-a spus dna prof. Carmen Nicoară - director al unității școlare.

Aceiași elevi și-au răpit din timpul lor liber și au marcat Ziua internațională a apei, printr-o amplă acțiune de curățare a deșeurilor de pe malul Mureșului și nu numai. Alături de ei au fost prezenți reprezentanți ai filialei Reghin ai Asociației Județene a Pescarilor și Vânătorilor Mureș.

Bravo lor, cinste tuturor participanților!

 

Lasă un comentariu