CÂT DE FURIOȘI SUNTEM ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Distribuie pe:

Nu există om care să nu se înfurie din când în când, care să nu “tune și să fulgere” atunci când este călcat pe bătături... Absolut toți oamenii au lucruri sau situații care îi scot din sărite, însă la fel de adevărat este că felul în care reacționează fiecare este diferit. Unora, furia le trece foarte repede, însă alții sunt măcinați de resentimente pentru mult timp.

Astrologica.ro ne dezvăluie secretul reacției la furie în funcție de zodia în care ne-am născut, astfel:

Berbec - Este ușor să provoci o ceartă cu un Berbec, nu degeaba se spune că acesta este un războinic. Berbecul este competitiv și hotărât să își facă propriul drum în viață. Dacă vrei să îi cunoști latura întunecată, spune-i că nu este pregătit pentru o provocare sau că nu poate obține ceea ce își dorește. Fii atent însă, confruntarea cu el se poate transforma într-o luptă fizică mai repede decât crezi. Berbecii sunt aprigi la mânie. Fiind guvernați de Marte, planeta războiului, aceștia sunt gata să pornească o luptă la primul impuls. Ești norocos dacă scapi neatins de disprețul lor, ceea ce se întâmplă doar atunci când cineva îi calcă pe nervi înaintea ta și sunt prea distrași să își mai pună la cale complotul împotriva ta.

Taur - Taurul apreciază lucrurile cele mai fine și luxoase. E mândru de colecțiile și investițiile lui. Nu îți irosi timpul să găsești ceva care îl poate insulta, pentru că vei obține acest lucru doar dacă spui ceva de rău de locuința sau bunurile sale. Dacă îl critici că a cumpărat ceva ieftin și urât, va lua foc! Starea de calm și de răceală a nativului Taur reprezintă, de fapt, un pericol sever. Oamenii care nu îi cunosc prea bine vor spune că Taurii nu se înfurie niciodată, însă aceștia au un punct de fierbere foarte ridicat. Taurii așteaptă până când emoțiile îi copleșesc, iar când acest lucru se întâmplă vor pierde contactul cu realitatea și izbucnesc furtunos.

Gemeni - Gemenii au tendința de a se armoniza după cei din imediata apropiere, de aceea este destul de greu să te cerți cu ei. Scoate-i din propriul joc și pune-i în fața faptului împlinit. Indiferent ce îți spun acum, probabil au spus opusul cu altcineva săptămâna trecută. Gemenii au o problemă de credibilitate, ceea ce înseamnă că, fie că își dau seama sau nu atunci când mint, nici nu vor putea să spună adevărul. Acest lucru își are cauza în faptul că adevărul pentru Gemeni este într-o continuă schimbare, în funcție de starea lor din ziua respectivă. Chiar dacă nu sunt răi în mod vădit, lipsa lor de conștiință de sine îi poate determina să facă lucruri abjecte.

Rac - Racul este pasiv-agresiv și joacă rolul martirului de foarte multe ori. Întreabă-l cât de mult îi pasă de tine și spune-i cât de egoist este. Apoi, lasă-l să se consume o vreme, astfel își va pierde cumpătul. Racii devin obsesivi. Au o nevoie profundă de a iubi și se alimentează cu asta, pentru că sunt guvernați de Lună, astrul feminității. Când pun ochii pe cineva, nu pot renunța cu adevărat la acea persoană, atât de profundă este nevoia lor de a fi iubiți și ocrotiți.

Leu - Vrei să vezi cum își pierde Leul cumpătul? Ignoră-l, întrerupe-l sau schimbă subiectul! Tot ceea ce face Leul tinde să fie o performanță. Eul lui se bazează pe o audiență apreciativă, așa că nici măcar să nu îndrăznești să îl pui într-o poziție proastă. Leii nu se vor abate niciodată din drumul lor pentru a răni pe cineva în mod direct. Ei se simt deasupra acestor lucruri, pentru că ei cred că sunt invariabil mai buni decât ceilalți. Însă, ține minte, nu se vor da peste cap să îți facă rău în mod direct, dar cu siguranță se vor ocupa să te facă să te simți inferior lor. Leii își vor umple inamicii cu un sentiment de inutilitate și de autocompătimire, pentru că nu sunt în stare să fie ca ei, prin instrumente ca social media și puterea cuvântului.

Fecioară - Nu trebuie să îi spui nimic unei Fecioare pentru a o enerva, trebuie doar să îi... rearanjezi lucrurile de pe birou. Pune cărțile într-o altă ordine sau mută-i fișierele de pe calculator, astfel îi vei distruge mediul ei perfect și își va ieși din minți. Fecioarele sunt persoane extrem de critice, însă nu trebuie confundate cu judecătorii. Critica lor provine din încercarea de a ajuta. Aceste persoane încearcă în mod constant să se perfecționeze și presupun că ceilalți sunt interesați să audă ceea ce este în neregulă cu ei pentru a putea să se autodepășească. Nativii în Fecioară vor spune că sunt răi, probabil pentru că asta li s-a spus, dar ei nu sunt răi, sunt doar niște oameni cu inimă rece.

Balanță - Balanței nu îi place să fie supărată. Ea depune eforturi mari pentru a reduce furia și negativitatea în orice situație. Dacă vrei să o vezi cum își pierde cumpătul, nu pune punct confruntării. Spune-i că e nedreaptă și găsește ceva în neregulă la fiecare soluție pe care o propune. Balanțele sunt niște persoane extrem de grijulii, bune și manierate, dar care te vor da în judecată imediat dacă le greșești. Ele pot fi bune, dar mai mult decât atât sunt corecte. Dacă balanța dreptății nu se înclină în favoarea ta, nu fi surprins dacă te vor acționa în justiție. Menținerea argumentelor în sala de judecată este modul lor de a fi nemiloase, dar o fac totuși cu politețe.

Scorpion - Pasiunile și sentimentele Scorpionului sunt profunde și îi plac enorm secretele. S-ar putea să nu îți dai seama că este supărat pe tine decât atunci când e prea târziu. O modalitate sigură de a-l face să își piardă cumpătul este să îi faci publică viața privată. Dezvăluie unul dintre secretele sale lumii. El va râde împreună cu tine în acel moment, dar apoi va trebui să îți păzești spatele. Scorpionii sunt în mod tradițional guvernați de Pluto, planeta morții, a puterii și a transformării. Ei iubesc jocurile de putere și, uneori, le vor aplica pentru a-ți testa loialitatea față de ei. În adâncul lor sunt sensibili și grijulii, dar își văd sensibilitatea ca pe o slăbiciune și, dacă se lasă răpuși de aceasta, te vor învinovăți și vor căuta răzbunare.

Săgetător - Este greu să enervezi un Săgetător, pentru că el tinde să fie o persoană destul de permisivă. Un singur lucru nu poate suporta și acela este minciuna. Săgetătorul are încredere în aproape oricine... la început. Dacă îl faci să regrete asta, poți să îl ofensezi definitiv. Săgetătorii nu știu cât de răi sunt, ceea ce îi face mai periculoși decât media. Sunt atât de categorici în simțul moralității lor, încât nu sunt capabili să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă. Fără îndoială, Săgetătorul este unul dintre semnele din zodiac cu un potențial de răutate extrem de ridicat.

Capricorn - Capricornul se mândrește cu eficiența sa rațională și cu abilitățile sale de planificare. Dacă îi spui că obiectivele lui sunt nerealiste sau că ideile sale sunt prostești, atunci se va enerva la culme. Dacă are parte de un eșec, iar tu ridici din umeri și îi spui că nu e mare lucru, el nu va reuși să suporte ce aude, pentru că tot ce face el i se pare important. Capricornii te vor lăsa fără tot ce ai, dar nu prin avocați, asemeni Balanțelor. Ei se vor ocupa să îți distrugă viața întrecându-te în orice fel posibil, până când îți vei pierde respectul de sine. De fapt, ei te vor face să îți fie imposibil să te superi pe ei, pentru că nu poți da vina pe cineva care face tot ce îi stă în putință pentru a fi bun la locul de muncă.

Vărsător - Vărsătorul privește mereu în ansamblu. Dacă încerci să schimbi puțin situația și insiști să se concentreze asupra detaliilor mici, atunci nu îi va pica prea bine. El este independent și nu se simte confortabil să își arate vulnerabilitățile, deci întreabă-l în permanență cum se simte sau cum privește anumite lucruri delicate pentru a-i scoate la suprafață latura întunecată. Cu Vărsătorii nu trebuie să te pui. În general, aceștia sunt foarte detașați și ai putea chiar să evitați cu brio să întâlnești un Vărsător, din moment ce sunt dezinteresați de ceea ce fac ceilalți. Dar de partea rea, ei pot fi lipsiți de tact, absorbiți de sine și capricioși. Ei vor fugi de probleme și își vor nega greșelile, dar nu te vor lăsa să faci același lucru. Își vor aminti greșelile tale pentru totdeauna și, chiar și după ce le-ai cerut scuze, îți vor aminti de ele ani de-a rândul.

Pești - Peștii sunt supărați dinainte de a le spune sau de a face ceva. Este greu să le provoci furia, pentru că ei preferă să își interiorizeze sentimentele și să se învinovățească, în loc să se implice într-o confruntare. Chiar dacă se spune despre ei că sunt răi, Peștii nu au mijloacele necesare pentru a-și duce la capăt niciunul din planurile lor malefice elaborate. Ei vor ține pledoarii lacrimogene în fața tuturor celor pe care îi cunosc, despre cum le-au distrus aceștia viața, jucând rolul victimei. În final, ajungi să îți dorești să nu îi fi cunoscut vreodată...

Lasă un comentariu