ÎN MINIVACANȚA DE PAȘTI, VAGOANE SUPLIMENTARE ȘI TARIFE REDUSE LA CĂLĂTORIILE CU TRENUL

Distribuie pe:

CFR Călători informează că, în minivacanța prilejuită de Sărbătorile de Paști și 1 Mai (perioada 26 aprilie - 1 mai 2019), operează cu întreg parcul activ de material rulant și programează suplimentar, operativ, în funcție de disponibilități, capacități de transport pe rutele la care se înregistrează cele mai mari solicitări.

Astfel, în plus față de trenurile existente în graficele de circulație, vor fi asigurate legături cu trenuri directe din București Nord, Iași, Suceava, Timișoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov spre Constanța și stațiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

Totodată, călătorii pot beneficia de reduceri importante prin alegerea ofertei tarifare potrivite, cu diversele discounturi acordate. De exemplu, pentru călătoria dus-întors se acordă o reducere de 10%, prețul pentru ruta București - Constanța și retur la tren IR, clasa a 2-a, fiind de 108,10 lei. De asemenea, studenții pot călători gratuit conform legii.

La călătoria cu trenurile InterRegio care circulă pe secția Constanța - Mangalia vor fi aplicate, în perioada minivacanței, reduceri între 48% și 56% pentru biletele la tarif întreg și copil, clasa a 2-a, iar tariful de rezervare a locului se achită integral. La aceste trenuri InterRegio, vor fi valabile și abonamentele pentru tren Regio emise pentru ruta Constanța - Mangalia și retur.

Pentru evitarea aglomerației din ziua plecării trenului, CFR Călători recomandă pasagerilor să își procure din timp legitimațiile de călătorie, acestea putând fi achiziționate cu anticipație online (www.cfrcalatori.ro), de la automatele de vânzare bilete din gări, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR și de la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Important! De Paști și 1 Mai vor fi deschise agențiile de voiaj CFR din Aeroportul Otopeni și agențiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina și Titan din București, Iulius Mall din Iași, conform programului de lucru al centrelor comerciale, iar restul agențiilor vor fi închise.

“Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziționat biletul, pentru evitarea taxării suplimentare în tren și (sau) suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei (www.cfrcalatori.ro), să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații”, atenționează CFR Călători.

Lasă un comentariu