LANSARE DE CARTE

Distribuie pe:

Luni, 22 aprilie, ora 14, la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) Târgu-Mureș - strada Nicolae Iorga nr. 1, sala R21 - va avea loc lansarea volumului Criza conștiinței religioase - Schelling versus Eschenmayer & Jacobi, avându-l ca autor pe prof. univ. dr. Dorin Ștefănescu, de la Facultatea de Științe și Litere a Universității.

Critic și istoric literar, eseist și traducător, membru al Uniunii Scriitorilor din România, al Asociației Scriitorilor Profesioniști din România (ASPRO) și al Association “Présence de Gabriel Marcel” (Franța), prof. univ. dr. Dorin Ștefănescu este autor și coordonator a numeroase volume de critică literară și filosofie, studii și eseuri publicate în reviste de specialitate din România și din străinătate, obținând numeroase premii acordate de Uniunea Scriitorilor din România și de Asociația de Literatură Generală și Comparată din România, pentru eseu, critică și istorie literară.

Noul volum, apărut la Editura Eikon, va fi prezentat de criticul literar prof. univ. dr. Cornel Moraru, manifestarea avându-l ca moderator pe directorul Editurii, Valentin Ajder, master în lingvistică și filosofia religiei.

Lasă un comentariu