AUZIȚI CUM CÂNTĂ CUCU'?!

Distribuie pe:

Propagandă electorală portocalie pentru europarlamentare, dar nu numai, împopoțonată cu simbolul papion.

Târgu-Mureș, “...românii sunt oameni bine crescuți (mai potrivit, civilizați, educați), inteligenți... harnici... No, hai...” (la lupta cea mare, rob cu rob să ne unim...) “Internaționala!”

Alexandria, “...Cu parul pe ei!” Radicalism galben-portocaliu, “civilizat și pașnic”, incitare la violențe și haos. Fără menajamente, ca într-un amfiteatru antic cu gladiatori. Venin și ură! Chiar nu sesizează nimeni? Liniștea a devenit o calamitate?!

Gesturi “creștinești” de toleranță în preajma sărbătorilor pascale, față de semeni! Demențial și satanic.

Gândul nerostit până la capăt,... să-i gonim pe ăștia de la cazanul cu bucate, a sosit vremea să ne ghiftuim și noi, patriotic, vampirând ultima vlagă a turmei anemice, buimăcită demagogic și democratic, așa cum îi șade bine românului într-un stat de drept! Un popor lapidat și delapidat.

Mega-promisiuni în “viitorul exercițiu financiar 2021-2027”, care va fi votat (chiar e de crezut?) de “viitorul Parlament European... cu susținerea viitorului președinte al Comisiei Europene...” Ce mai, un “viitor” luminos, dar învăluit de ceața... nesiguranței! Se scoate la vânzare pielea ursului, care se plimbă nestingherit prin... curțile gospodarilor.

Vestele portocalii locale vor “face Spitalul Regional” (INFO Mureș, apr. 2019) și “vor duce (dacă ar depune, ar fi mai indicat) pe masa europarlamentarilor români (!), proiectul pe care l-au realizat încă din anul 2008”. De ce nu l-au finalizat?! Abia acum se intenționează întocmirea unui studiu de fezabilitate actualizat. În mod asemănător, vor construi și vor realiza mega-obiective faraonice, care vor dăinui veacurilor! În proiecte. Succesuri!

Încrâncenarea “papioniștilor” contra “ciumei roșii” este de nestăvilit. Ură și răzbunare! Neputința și impotența agravează contradicțiile. “Știm că moțiunea nu are șanse de reușită, dar aplicăm o formă de opoziție la acțiunile puterii”. Bășcălie politicianistă. No, hai... să ne aflăm în treabă!

Românii trebuie să strângă rândurile, să țină aproape, deoarece prea îndepărtatele promisiuni de bunăstare, integrarea în Schengen pentru dreptul la libera circulație, creșterea nivelului de trai prin adoptarea euro la nevoile românilor și altele sunt fantezii din domeniul basmelor pentru copii!

 

Lasă un comentariu