HOROSCOPUL LUNII MAI 2019

Distribuie pe:

Pentru luna mai 2019, astrologica.ro promite noi începuturi pentru fiecare zodie, dar și încheierea unor etape pentru a culege roadele a ceea ce am sădit până acum în diferite domenii ale vieții.

În plus, luna mai va fi o perioadă în care ne vom pune mai mult senzualitatea în valoare, vom căuta frumosul din viața noastră, însă trebuie să avem grijă la modul în care ne exprimăm emoțiile și sentimentele, deoarece putem deveni ușor brutali. Totodată, va fi o perioadă favorabilă să ne reechilibrăm energiile interioare la cele exterioare.

Berbec - Cei născuți în zodia Berbec au parte de surprize financiare sosite de la locul de muncă, poate o creștere de salariu, poate semnarea unui contract avantajos financiar, poate schimbarea unui loc de muncă cu unul mai bine plătit. În plus, spre ei vor veni oportunități financiare, inclusiv moșteniri, sume de bani din partaje sau alte avantaje materiale.

În dragoste, pot apărea momente ușor tensionate în cuplu, mai ales acolo unde libertatea este asuprită. Cei singuri vor evita relațiile serioase și vor opta pentru aventuri, însă nu este exclus ca în a doua jumătate a lunii să se îndrăgostească la prima vedere.

În ceea ce privește sănătatea, Berbecii sunt agitați, irascibili și destul de nervoși, preferând să se izoleze și să se întoarcă mai mult către analiza trăirilor interioare.

Taur - Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să stea liniștiți în prima parte a lunii și să evite deciziile și acțiunile care vizează sectorul profesional, însă din a doua jumătate a lunii este impetuos necesar să se apuce de treabă. Avantajați vor fi nativii care pleacă pe cont propriu și care activează independent.

Pentru Tauri, luna mai este o perioadă înfloritoare în plan sentimental, fiind vorba de noi începuturi sentimentale, dar și de găsirea echilibrului cu ei înșiși și cu persoana iubită. Pentru nativii singuri, vor exista numeroase ocazii de a începe noi povești de dragoste.

Luna mai este una favorabilă și sănătății, Taurii având ocazia acum să iasă în față, să se afirme, să devină cunoscuți, pentru că se bucură de o sănătate de fier și nimic nu le stă în cale.

Gemeni - Din punct de vedere profesional, cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să stea la locul lor și să nu își manifeste nici nemulțumirile, nici entuziasmul la locul de muncă. Este o perioadă în care trebuie să dea dovadă de echilibru, să adopte diplomația în proiectele de grup pe care le inițiază. Cei care își caută loc de muncă pot fi ajutați de prieteni sau pot primi un pont de la o persoană din anturaj în acest sens.

În dragoste, Gemenii sunt marii cuceritori ai lunii mai, vor avea un elan puternic în a flirta, în a curta, însă există și riscul de a fi percepuți ca aventurieri și neserioși. În a doua parte a lunii, vor căuta sentimentele, romantismul și apropierea emoțională de o persoană.

Din punctul de vedere al sănătății, Gemenii nu prea vor fi în apele lor și nu este exclus ca situații și persoane din trecut să le revină în viață. Aceste reveniri ale trecutului au scopul karmic de a fi rezolvate și vindecate. Sunt trăiri revelatoare care vor propulsa nativii în evoluție, dar trebuie conștientizate, iertate și acceptate.

Rac - Cei născuți în zodia Rac se vor simți determinați să își ducă la bun sfârșit planurile, să își atingă obiectivele, iar cei care își caută de muncă au mari șanse să se angajeze.

La capitolul sentimental, Racii au parte de o lună tumultuoasă. Se vor întreba în ce măsură sunt mulțumiți de relația lor, iar cei singuri sau cei care sunt la început de relație vor urmări să își atingă niște scopuri îndoielnice cu ajutorul sau prin intermediul partenerelui. Cei căsătoriți pot avea o relație extraconjugală, mai ales dacă sunt nemulțumiți în cuplu.

În privința sănătății, Racii au o lună cu multe frământări sufletești, care își lasă amprenta nu doar asupra stării de spirit, dar și asupra stării fizice. Afecțiunile vor avea strict cauză emoțională, motiv pentru care este recomandat să evite stresul și gândurile nagative și pesimiste. Spre sfârșitul lunii vor simți că un văl li s-a ridicat de pe ochi și, totodată, vor avea parte de energie și bună dispoziție.

Leu - Cei născuți în zodia Leu sunt favorizați să avanseze în carieră și sunt sfătuiți să dea tot ce este mai bun din ei pentru asta. Le sunt larg deschide porțile unei avansări, unei noi colaborări, unui nou parteneriat. Atenție, însă, la bârfele care pot lua naștere la locul de muncă și care le pot afecta imaginea. Nu este exclus ca o sumă de bani să le revină dintr-un proiect mai vechi.

În luna mai, Leii tind să fie mai geloși ca niciodată în relația de cuplu și chiar să își supună partenerul la diferite încercări. Cei singuri sunt tentați să se întoarcă în trecut, chiar să contacteze persoane cu care cândva au avut o relație, însă dacă vor face asta pentru a înțelege ceva și pentru a evolua, atunci vor fi favorizați astral să se vindece.

În sănătate, Leii au tendința să devină ipohondri și să lase emoțiile și gândurile negative să le afecteze starea de bine. Dacă nu își vor controla și vindeca ce au în interior din punct de vedere emoțional și sentimental, nu prea fac progrese nici asupra sănătății.

Fecioară - Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să iasă din zona de confort și să fie mai determinați în îndeplinirea obiectivelor profesionale. Pe această cale, pot aspira către o funcție mai înaltă sau către legarea de noi parteneriate. Nu este exclus să primească o ofertă avantajoasă din străinătate.

În dragoste, Fecioarele tind să fie mai geloase, mai răutăcioase, cinice și critice cu persoana iubită. Cu mai multă stăpânire, vor reuși să își pună ordine în sentimente și chiar să facă planuri de viitor, fiind mai dezinhibate și mai extrovertite.

Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să se odihnească mai mult și să acorde mai multă atenție alimentației și stilului de viață sănătos, altfel se întrevăd momente sporadice de stres și irascibilitate.

Balanță - Cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să nu ia inițiativă în această perioadă, indiferent că este vorba de asumarea de noi sarcini și responsabilități sau de schimbarea locului de muncă. Este o perioadă bună de reanaliză și revizuire profesională. Posibil ca proiecte din trecut lăsate nefinalizate să fie acum încheiate cu succes.

În dragoste, trebuie să dea dovadă de mult echilibru în relația de cuplu, deoarece se întrevăd conflicte legate de principii, valori morale și chiar stil de viață. Nu este exclus ca în cuplurile nesudate să intervină despărțiri sau pauze care să conducă, în lipsă de înțelepciune, la despărțire. Balanțele singure pot avea parte de aventuri sentimentale și experiențe sexuale. Atenție la relațiile extraconjugale, care pot ieși la suprafață!

Nu se întrevăd probleme de sănătate majore, însă Balanțele ar putea fi puse pe drumuri de către medici sau chiar ele simt o nevoie interioară de a-și face analize, de a se consulta doar pentru a-și liniști gândurile.

Scorpion - Dacă în prima parte a lunii, cei născuți în zodia Scorpion vor intra în conflicte cu colegii și superiorii, din a doua jumătate se reinstalează armonia la locul de muncă. Cei care își caută un job pot avea șanse mai mari de angajare, existând posibilități de semnare a unor colaborări și asocieri.

La capitolul sentimental, Scorpionilor li se vor deschide porțile unei noi iubiri, iar celor care sunt deja într-o relație le va aduce consolidare. Nu este exclus să fie vorba inclusiv de cereri în căsătorie în luna mai. Pasiunea în cuplu cunoaște culmi înalte, însă nativii sunt sfătuiți să renunțe la gelozii și la posesivități absurde.

Dacă la început de lună se vor confrunta cu posibile afecțiuni și neplăceri de ordin medical, situația se va mai îmbunătăți ulterior. Atenție, Scorpionii pot fi tentați să cadă în vicii și dependențe!

Săgetător - Cei născuți în zodia Săgetător trebuie să aibă grijă la tendința de a se supraevalua și astfel să refuze parteneriate care ar putea fi profitabile. Se întrevede o dorință de ascensiune bruscă, însă nesusținută de astre. Trebuie să fie atenți la conflictele cu partenerii de afaceri, colegii de muncă și superiorii!

La capitolul sentimental, se anunță un început de lună tumultuos. Se pot naște pasiuni înflăcărate, se pot îndrăgosti brusc, pot face obsesii amoroase. Abia din a doua parte a lunii, lucrurile par să se așeze la locul lor, cu planuri de viitor raționale.

La capitolul sănătate, nativii sunt sfătuiți să profite de contextul astrologic al momentului pentru a-și schimba stilul de viață cu unul mai sănătos. În primul rând, să nu se epuizeze și să acorde atenția cuvenită odihnei și activităților relaxante și detensionante.

Capricorn - Cei născuți în zodia Capricorn traversează o etapă dificilă în plan profesional. La locul de muncă se întrevăd nemulțumiri, conflicte și există chiar posibilitatea de a-și da demisia sau de a pierde un parteneriat important. Lucrurile se mai calmează din a doua parte a lunii și tot atunci pot apărea noi oferte de colaborare, iar cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja. Nativii care desfășoară activități independente sunt, însă, foarte avantajați în această lună.

În domeniul sentimental, Capricornii au parte de noi povești de dragoste, iar în cuplurile bine sudate poate fi vorba de o trecere în etapa următoare, poate chiar să afle că vor deveni părinți. Nativilor li se cere, totuși, raționament și diplomație.

Din punct de vedere al sănătății, Capricornilor li se recomandă să înceapă o dietă și să facă mai mult sport, să descopere relaxarea în plimbările în aer liber, activități artistice și scurte deplasări la munte sau la mare.

Vărsător - Cei născuți în zodia Vărsător vor fi mult mai mult preocupați de familie și de locuință decât de ascensiunea profesională. Cu toate acestea, nu ar fi rău să își reevalueze niște situații care le-au pus bariere și obstacole în avansare, cel puțin pentru a ști ce decizie să ia pe viitor.

În dragoste, Vărsătorii singuri vor lega noi povești de dragoste, iar în cupluri pot apărea tensiuni majore, întrezărându-se înclinații către flirt și superficialitate amoroasă. Însă, după jumătatea lunii mai, în cupluri revine echilibrul, cu toate beneficiile acestuia.

Vărsătorii nu vor avea probleme de sănătate, însă ei sunt sfătuiți să își vindece emoțiile toxice și sentimentele negative pentru că tot ceea ce gândesc și simt se va reflecta asupra stării de spirit, inclusiv asupra sănătății. Se recomandă odihnă și captarea atenției în zona activităților distractive și relaxante. Atenție, Vărsătorii au tendința de a se lăsa înșelați de tertipuri care promit câștiguri rapide! Prin urmare, sfatul astrologilor este să evite categoric aceste forme de îmbunătățire a veniturilor.

Pești - Cei născuți în zodia Pești trec printr-o perioadă de frustrări și nemulțumiri profesionale. Ei sunt confuzi și indeciși în privința locului de muncă, dar și a carierei. Pentru unii poate fi o perioadă de reevaluare a direcției profesionale și nu este exclus să își schimbe locul de muncă, prin cursuri de calificare sau de dezvoltare profesională.

Pentru cei născuți în zodia Pești, începutul de lună nu este favorabil comunicării cu persoana iubită și

nici flirturilor sau încercărilor de împăcare cu cei dragi. Abia spre sfârșitul lunii, casa iubirii va fi animată de un suflu nou, necesar implicării sentimentelor, erotismului și pasiunii. Însă, atenție! Pot apărea și conflicte, dacă nativii nu vor ști să își canalizeze în scop productiv energia pe care o au. Degeaba devin cuceritori dacă nu obțin niciun rezultat.

Din punct de vedere al sănătății, Peștii traversează o etapă benefică, inclusiv cei care se confruntă cu afecțiuni cronice, observându-se o ameliorare a simptomelor. 

Lasă un comentariu