ÎN PAȘI DE DANS PE POD – SPECTACOL CARITABIL

Distribuie pe:

Miercuri, 8 mai, începând cu ora 18, Asociația HIFA-România, în parteneriat cu Dance Art și Ansamblul Artistic Mureșul, organizează un spectacol caritabil.

Evenimentul, desfășurat sub genericul ,,ÎN PAȘI DE DANS PE POD", se va desfășura în Sala de spectacole a Ansamblului Artistic ,,Mureșul" ( Bulevardul 1848 nr. 47, Târgu-Mureș)

Printre interpreții care vor participa la eveniment se numără: Florin Mândru (Dudu), Nyikó Anetta - Német Ádám, Trupa de dans mixt BB Dance, dansatorii Clubului de Dans Sportiv Dance Art, Májer László - Anca Onisa.

,,Vă invităm să susțineți proiectele noastre: CASĂ COMUNITARĂ MULTIFUNCȚIONALĂ PENTRU PERSOANE CU DIZABILITĂȚI (TIP CENTRU DE ZI); ORGANIZAREA PROGRAMELOR: sociale, culturale, educaționale, sport, recreere, de conștientizare a societății; PROIECTUL PARC HIFA, la care încă nu am găsit soluția ideală care să ne ajute la realizare, dar nu am încetat să sperăm, că până la urmă vom putea finaliza și acest proiect. Vă așteptăm cu drag!", spunea Simon Judit-Gyöngyi, președinte al Asociației HIFA-Romania.

Lasă un comentariu