PURICII AU ÎNCHIS O SECȚIE DE POLIȚIE DIN PARIS!

Distribuie pe:

Potrivit unui sindicat al angajaților din domeniu, un post de poliție din nord-estul Parisului a fost închis după ce a fost invadat de purici, informează “The Guardian”, citat de mediafax.ro.

“Postul de poliție rămâne închis până la noi ordine!”, se arată în anunțul afișat pe ușa clădirii situate în arondismentul al 19-lea al capitalei franceze.

Sindicatul polițiștilor a transmis într-un mesaj că acel sediu se confruntă cu o invazie de purici, ceea ce face intolerabile, de mai multe zile, condițiile de lucru.

În ciuda unor eforturi de a controla problema, apărută în urmă cu aproximativ trei săptămâni, aceasta s-a agravat joi (2 mai 2019) mai mulți ofițeri fiind mușcați de purici, iar duminică, 5 mai, secția de poliție a fost evacuată.

“Mai mulți colegi s-au dus la medic având multe mușcături. Problema este că unii dintre ei au dus puricii acasă și acum și copiii lor au fost mușcați. Această situație nu poate continua. Sindicatul cere o dezinfectare totală a secției, care ar putea dura în jur de 48 de ore”, susțin liderii de sindicat, care urmau să aibă o întrevedere cu ministrul de Interne, Christophe Castaner, pentru a discuta despre starea de sănătate a lucrătorilor în situații de urgență.

Lasă un comentariu