ÎN PERIOADA 9 - 11 MAI, LA TÂRGU-MUREȘ - PASIUNEA PENTRU ECOGRAFIE REUNEȘTE SPECIALIȘTI DIN ȚARĂ ȘI DIN STRĂINĂTATE

Distribuie pe:

Lectori de renume din țară și din străinătate se reunesc, zilele acestea, la Târgu-Mureș, cu prilejul celei de-a XXII-a ediții a Conferinței Naționale a Societății Române de Ultrasonografie în Medicină și Biologie, manifestare organizată de Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) din Târgu-Mureș, Colegiul Medicilor Mureș, Asociația pentru Ecografie Mureș.

Se anunță un program variat, cu teme de interes general, dar și sesiuni axate pe probleme punctuale, de vârf tehnologic sau probleme mai puțin abordate, de înaltă specializare, precum și un program social foarte atractiv.

“Este pentru a doua oară când centrul nostru universitar este gazda acestei manifestări de interes general, în care sunt reuniți medici din numeroase specialități medicale, precum și studenți, animați de o pasiune comună, accesibilă, performantă și interesantă - ecografia. Vor fi trei zile pline de informații de înaltă calitate științifică, oferite de lectori de renume național și internațional, îmbogățite de programe educative pentru studenți, tehnici ecografice de înaltă performanță și, nu în ultimul rând, de un atractiv program social”, precizează șef de lucrări dr. Mirela Gliga, președintele Comitetului de organizare.

 

Lasă un comentariu