TÂRGUL CETĂȚII REVINE LA TÂRGU-MUREȘ!

Distribuie pe:

Ajuns la cea de-a V-a ediție, TÂRGUL CETĂȚII revine la Târgu-Mureș, în perioada 10-12 mai, pe Bulevardul Cetății din municipiu.

Ediția de primăvară a Târgului, organizată de Asociația “Mercur”, în parteneriat cu Primăria Târgu-Mureș, înregistrează în acest an un nou record de participare: peste 80 de producători de bunătăți și mici artizani din județele Mureș, Alba, Harghita, Covasna, Suceava, Sibiu, Brașov, Cluj și Bacău.

Timp de trei zile, târgumureșenii sunt așteptați (și răsfățați) cu cele mai variate produse, la prețuri de producător: pâine de casă, mezeluri, brânzeturi, gemuri și siropuri de fructe, băuturi, dulcețuri, miere, murături, dulciuri, prăjituri, conserve, legume, ulei presat la rece, pește, bere, ceaiuri, plante aromatice și multe alte surprize.

Programul târgului este: vineri, între orele 11 și 19, sâmbătă, între orele 10 și 19, iar duminică între orele 10 și 18.

Scopul acestui eveniment este acela de a sprijini și promova producătorii locali și de a încuraja consumul de produse alimentare locale, ne informează organizatorii.

Lasă un comentariu