ADOPTAREA “DECLARAȚIEI DE LA SIBIU”, UN MOMENT MAJOR PENTRU ROMÂNIA

Distribuie pe:

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, salută adoptarea “Declarației de la Sibiu” de către liderii Uniunii, apreciind că acesta reprezintă un moment “major” pentru România, care oferă țării noastre o perspectivă solidă în cadrul discuțiilor despre viitorul proiect european.

“Este un moment major pentru România, care oferă țării noastre o perspectivă europeană solidă în cadrul discuțiilor despre viitorul proiect european și siguranța faptului că vom avea un important cuvânt de spus mai departe în dezbaterea despre viitorul Europei. Reaprinderea spiritului pe care s-a construit Uniunea Europeană și reafirmarea angajamentelor pe care se vor construi pacea și prosperitatea pentru viitoarele generații arată că reuniunea de la Sibiu a reprezentat un moment excepțional nu doar pentru țara noastră, ci pentru întreaga Uniune Europeană”, se arată într-un comunicat semnat de liderul liberal.

El a remarcat “căldura și entuziasmul” cu care au fost întâmpinați oficialii europeni și modul în care le-au răspuns cetățenilor care au venit să-i salute. “Emoția acelor momente va rămâne în inimile liderilor Uniunii Europene ori de câte ori se vor gândi la România, ceea ce nu e puțin lucru”.

 

Lasă un comentariu