PRIMARUL MUNICIPIULUI TÂRGU-MUREȘ, DR. DORIN FLOREA: “ACEȘTI INDIVIZI ÎȘI PERMIT, PENTRU CĂ LI SE PERMITE!”

Distribuie pe:

M-am simțit foarte iritat, nu doar de declarația premierului Olandei, care a precizat că România nu va adera la Spațiul Schengen, ci și de modul țâfnos prin care acesta s-a exprimat. Sigur că aceste jigniri la adresa României sunt făcute cu “permisiunea” politicienilor noștri. Mă înspăimântă modul în care toți marii politicieni strânși la Sibiu, în “concediu”, își trimiteau bezele unii altora, fără să realizeze umilințele la care suntem supuși.

Acești politicieni își exprimă păreri personale într-un mod imperativ, pe care și-l arogă, ignorând faptul că Uniunea Europeană nu se conduce prin păreri personale, ci prin rezoluții majoritare, dacă nu chiar prin consens.

Se tot vorbește despre o Europă unită, dar eu nu văd altceva decât felul în care țara noastră este mereu pusă la colț de politicienii străini, cu marele concurs al celor din clasa politică românească.

Și mai văd, totodată, că “părerile” lor nu sunt ale parlamentelor țărilor din care provin, ci sunt, de cele mai multe ori, imperativele personajelor lumii globaliste.

Sunt convins că acești politicieni nu reprezintă un segment important sau majoritar în țările lor, probabil că mâine nici nu se vor mai bucura de funcțiile pe care le dețin și care, din păcate, în prezent, ne fac atât de mult rău.

Acești indivizi își permit, pentru că li se permite!

Lasă un comentariu