CUM IUBIM ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Distribuie pe:

Deși fiecare om este un unicat în Univers, astrologica.ro a reușit să ne grupeze în funcție de zodie și să ne dezvăluie cum iubim după acest criteriu.

Berbec - Berbecul îți va arăta că te iubește cât de tradițional poate. Dar, în același timp, el nu își va exprima sentimentele, iar tu vei fi frustrat și confuz. În timp ce își pune brațul în jurul tău în public, el te va prezenta doar ca o amic(ă), nu drept iubit(ă). Te va invita la o întâlnire, dar nu în cel mai romantic loc. Acesta este modul lui de a acționa în public, dar pentru a-ți da seama ce simte cu adevărat pentru tine, trebuie să acorzi o atenție deosebită acțiunilor sale în privat. Poate îți va aduce flori, poate se va oferi să pregătească cina sau se joacă cu părul tău atunci când urmăriți un film. Acesta este modul în care Berbecul te informează că te iubește.

Taur - Taurul va avea grijă ca ceilalți să știe ce simte pentru tine înainte ca tu să îți dai seama. El poate fi gelos atunci când te vede că vorbești cu altcineva, așa că își va pune brațul în jurul tău. Acesta este un semnal clar pentru celălalt că îi pasă de tine, așa că ar trebui să renunțe. Și te vei simți în siguranță în jurul lui pentru că vrea să te protejeze tot timpul. Va fi destul de evident prin acțiunile lui că te iubește.

Gemeni - Cu un nativ din Gemeni e destul de ușor să îți dai seama că e îndrăgostit, pentru că nu se poate sătura de tine. Te sună și îți dă mesaje constant pentru a vedea ce faci și pentru a te întreba cum e ziua ta. De asemenea, chiar dacă are planificată o excursie luna viitoare, el o va anula doar pentru a te scoate la film. Și - cel mai clar semn - el renunță la o noapte cu băieții (cu fetele) pentru a sta cu tine.

Rac - Racul este un tip super emotiv, chiar dacă nu o va recunoaște niciodată. Emoțiile sale îți vor arăta clar când e îndrăgostit cu adevărat de tine. Nu îi place să te vadă supărat(ă) și, dacă el e motivul supărării tale, va muta munții din loc pentru a te face fericit(ă) din nou. O să îl surprinzi întotdeauna când se uită la tine, chiar dacă nu își dă seama că o face. El va găsi, de asemenea, orice scuză pentru a te atinge, cum ar fi să îți dea părul de pe față sau să te mângâie pe mână atunci când vrea să îți arate ceva.

Leu - Când un Leu este îndrăgostit de tine, el se va lăuda cu tine în fața tuturor. Prietenii și familia lui sunt sătui de informații care sugerează cât de uimitor (oare) și priceput(ă) ești la toate. Desigur, nu îi va păsa de asta și va continua să te laude și să te complimenteze. Îi place să îți amintească cât de mult îl impresionezi.

Fecioară - Fecioara nu își expune prea evident sentimentele, lucrurile mici fiind cele mai importante pentru ea. Va trebui să îi acorzi o atenție deosebită pentru a afla dacă te place sau nu și ar putea dura destul de mult timp până să devină aparent. Aceste semne ar putea include să îți aducă o cafea, chiar dacă nu i-ai cerut acest lucru, sau să îți dăruiască florile preferate, doar pentru că ai menționat că îți plac. Poate chiar să amintească de filmul tău preferat sau să fredoneze melodia care îți place cel mai mult.

Balanță - Balanța este foarte romantică, astfel încât, cel mai probabil, îți va acorda o atenție deosebită. Chiar și atunci când sunteți un grup mai mare de oameni, el va fi mereu aproape de tine și te va face să te simți ca și cum ești singura persoană de acolo. Ea îți va oferi mereu flori și ciocolată atunci când te invită la o întâlnire. Chiar dacă e siropoasă (romantismul clasic e siropos), Balanța adoră să fie romantică.

Scorpion - Scorpionul este misterios, dar un lucru se știe clar despre el: este îngrozit de dragoste! Cu toate acestea, există câteva semne care îți pot arăta că e îndrăgostit de tine. În cazul în care constați că știi mai multe lucruri despre el decât știu chiar și prietenii lui, înseamnă că misteriosul Scorpion are destulă încredere în tine, astfel că se deschide în fața ta și îți permite să intri în lumea lui. Nu o face cu oricine!

Săgetător - Când Săgetătorul se îndrăgostește, o face din toată inima. Să nu fi surprins(ă) dacă după numai câteva săptămâni de relație îți va spune cele două cuvinte magice. S-ar putea să ai impresia că se întâmplă totul prea repede, de aceea e normal să nu poți să îi răspunzi la fel. Poate nici nu crezi că e adevărat, dar dacă a decis să o spună, atunci e profund îndrăgostit de tine.

Capricorn - Capricornul îți va arăta în mod evident că te iubește. Nu vei fi niciodată nesigură cu el. El îți va spune cât de mult te iubește, îți va oferi flori și te va prezenta familiei lui. Nu mai este nimic ce poate fi făcut pentru a te informa și pentru a te liniști că e îndrăgostit până peste cap de tine.

Vărsător - Vărsătorul nu e genul care îți va scrie pe cer că te iubește, de fapt, nu îți va spune deloc. El este îngrozit de faptul că poate fi rănit, de aceea își ține sentimentele ascunse. Desigur, există unele semne care îți pot arăta că te place cu adevărat, cum ar fi că se va agăța de ce spui tu pentru a vorbi, pentru că el nu își găsește singur cuvintele. Deci, dacă iubești un Vărsător și vrei să știi dacă simte același lucru pentru tine, va trebuie să faci prima mișcare.

Pești - Nativul din Pești îți va pune nevoile și dorințele pe primul plan, ignorându-le pe ale lui. Lui îi place să fie îndrăgostit și vrea ca relația lui să fie într-o permanentă lună de miere. El îți va oferi cadouri și nu va sta prea mult departe de tine, chiar dacă e vorba doar de mesaje și apeluri atunci când sunteți nevoiți să fiți separați.

Lasă un comentariu