CEA MAI FERTILĂ FEMEIE DIN LUME A NĂSCUT... 44 DE COPII!

Distribuie pe:

Mariam Nabatanzi, din Uganda, este considerată cea mai fertilă femeie din lume, după ce a născut, până la vârsta de 36 de ani, nu mai puțin de 44 de copii, printre care trei perechi de cvadrupleți, patru perechi de tripleți și șase perechi de gemeni.

“Mariam a fost măritată la vârsta de 12 ani, cu un bărbat de 40 de ani. După primul an de căsnicie, a născut prima pereche de gemeni, iar până la vârsta de 36 de ani a născut, în total, 44 de copii, cu același soț, care apoi a părăsit-o, lăsând-o să își crească singură copiii, în condiții inumane, printre câmpurile nesfârșite cu arbori de cafea.

Din cauza unor probleme grave la ovare, femeia a fost sfătuită să facă mulți copii și să evite anticoncepționalele. Cu atâtea guri de hrănit, Mariam a lucrat în multe domenii pentru a-și asigura pâinea, printre altele fiind coafeză și decorator.

În prezent, ea adună fier vechi, face gin după metode tradiționale și vinde medicamente naturiste, iar banii obținuți sunt folosiți pentru hrana familiei ei uriașe, medicamente, haine și taxele de școlarizare, deoarece vrea ca micuții să aibă o șansă în viață.

Într-o singură zi, femeia are nevoie de 25 kg de făină pentru pâine, iar peștele și carnea sunt foarte rare pe masă”, scrie mirror.co.uk, citat de descopera.ro.

Lasă un comentariu