NECROLOG

Distribuie pe:

Anunțăm, cu adâncă durere, încetarea din viață a fostei noastre colege LIDIA ROȘCA MARINESCU (Sinaia 14 octombrie 1930- Târgu-Mureș 14 mai 2019) cea care s-a alăturat “generației de aur” a teatrului târgumureșean, în anul 1964 și joacă pe această scenă în peste 45 de spectacole, printre care Accidentul, de Maria Földes, în regia lui Gheorghe Harag, Critis sau Gâlceava zeilor, de Radu Stanca, în regia lui Eugen Mercus; Soacra cu trei nurori, de George Vasilescu, după Ion Creangă, în regia lui Constantin Săsăreanu, Gaițele, de Alexandru Kirițescu, în regia lui Marian Raicu, Piatra la rinichi, de Paul Everac, în regia lui Constantin Anatol; Floriile unui geambaș, de Sutö András, în regia lui Dan Alecsandrescu; Frații Karamazov, de F.M. Dostoievski, în regia lui Constantin Codrescu; Cartea lui Ioviță, de Paul Everac, în regia lui Dan Alecsandrescu; Invitație la castel, de Jean Anouilh și Nu ucideți caii verzi, de Radu Iftimovici, în regia Ralucăi Iorga Mândrilă; D-ale Carnavalului, de I.L. Caragiale, în regia lui Mircea Cornișteanu.

Ultimul rol jucat pe scena mureșeană este Aliona, din spectacolul Crimă și pedeapsă, de Dostoievski, în regia lui Marius Oltean.

Cine dorește să ofere un ultim omagiu, o poate face joi, 16 mai, ora 17.00, la slujba de Priveghi, la capela Vili Funerar sau vineri, 17 mai, ora 12.00, la slujba de înmormântare, la capela Vili Funerar, urmând ca rămășițele pământești să fie depuse la Cimitirul Romano- Catolic.

Transmitem familiei îndoliate sincerele noastre condoleanțe!

Lasă un comentariu