MARISA DEMETRIA DOBRESCU - PREMIUL I LA CONCURSUL NAȚIONAL DE LIMBA ENGLEZĂ “MIRUNETTE INTERNATIONAL EDUCATION”

Distribuie pe:

Centrul de pregătire a examenelor Cambridge “Succes Lotus” din Târgu-Mureș are deosebita plăcere de a vă anunța că duminică, 12 mai 2019, eleva centrului nostru, MARISA DEMETRIA DOBRESCU, în vârstă de 13 ani, a câștigat Premiul I la Concursul național de limba engleză, organizat de prestigioasa organizație educațională MIRUNETTE INTERNATIONAL EDUCATION, ediția 2019, incluzând participarea, în luna august, la o tabără internațională, în Oxford, Marea Britanie. Din cei peste 1.200 de concurenți care au luat startul în prima etapă a concursului, 662 de concurenți au ajuns în etapa a II-a și 52 de concurenți au fost intervievați în etapa a III-a. Printre acești finaliști s-a numărat și o altă elevă a centrului nostru - Ilinca Maria Șuta, câștigătoarea locului III a aceluiași concurs, ediția 2018.

Felicitări elevelor pentru gradul înalt de cunoaștere a limbii engleze, profesorilor centrului pentru implicarea în pregătirea elevelor, precum și părinților acestora, pentru susținere și dedicare.

Nu în ultimul rând, mulțumim echipei Mirunette pentru înaltul profesionalism cu care a dat tuturor acestor copii șansa de a-și valorifica, într-un mod atât de deosebit, cunoștințele de limba engleză.

https://www.mirunette.ro/concurs/castigatori

Foto: Marisei Demetria Dobrescu

Lasă un comentariu