LA RECITALUL SPECIAL DE PIAN LA SALA MARE A PALATULUI CULTURII - EXCEPȚIONALUL PIANIST RUS ANDREI DIEV

Distribuie pe:

Dat fiind faptul că pianistul rus Eduard Kunz a devenit indisponibil, solistul a fost înlocuit cu un alt mare pianist rus, Andrei Diev, care va susține recitalul special de pian marți, 21 mai, de la ora 19.00, în sala mare a Palatului Culturii, iar joi, 23 mai, tot de la ora 19.00, va fi solistul Concertului pentru pian și orchestră nr.1 în si-bemol minor de P.I. Ceaikovski.

Pianistul Andrei Diev este un nume sonor în arta interpretativă pianistică, fiind câștigătorul unor foarte importante competiții internaționale, susținând concerte pe cele mai mari scene ale lumii. Este profesor la renumitul Conservator P.I. Ceaikovski din Moscova, pianistul Eduard Kunz a fost unul din studenții lui eminenți la această Academie de Muzică.

Biletele cumpărate pentru recitalul de marți, 21 mai, și concertul din 23 mai sunt valabile, dar cei care au ales inițial să-l audieze doar pe pianistul Eduard Kunz și nu doresc să participe la recitalul și concertul excepționalului pianist Andrei Diev pot să retureze biletele și să primească înapoi contravaloarea lor la agenția de bilete a Filarmonicii.

Lasă un comentariu