ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN ,,COLIMATOR”! (148) SABIN GHERMAN (VII)

Distribuie pe:

“Cu unanimitate de voturi, această grupare (U.D.M.R. - n.a.)... a adoptat o hotărâre privind folosirea unor “simboluri” de către o așa-zisă comunitate maghiară din România: “Imnul secuiesc”, “Steagul secuiesc” și... “Imnul Ungariei”! (...) Ați mai auzit așa ceva? Păi noi ne dăm cu capul de pereți... dar în România... vedem ce e la noi?! Deocamdată... Ardealul și județele Covasna, Harghita și Mureș sunt în statul nostru! Dar oare sunt?... Păi din câte spun (udemereștii - n.a.), nu prea sunt. (...) Sigur, în principiu, SUNT NIȘTE INFRACTORI, pentru că atingerea adusă simbolurilor naționale este, în orice țară normală la cap, o infracțiune gravă (...) DA, ROMÂNIA ESTE ÎN PERICOL DE CANGRENARE - ȘI CHIAR ÎN INIMA EI, TRANSILVANIA!

Asta și pentru că instituții ale statului și ramificații ale lor se băteau cu fantome impuse “strategic”... iar secesioniștii precum Sabin Gherman erau și sunt găzduiți pe posturi naționale să-și verse otrava contra românilor! (...) Congresul U.D.M.R.... cere României și U.E.... să... sprijine utilizarea simbolurilor ilegale și antinaționale! Tupeu, sau ce?... De un singur lucru sunt sigur: nu fac ei asta de proști! Ba chiar, dacă îmi aduc aminte, singurele dăți când U.E. a avut de-a face cu separatismele din Est le-a încurajat: Cehoslovacia, pașnic, dar și Iugoslavia, unde urmările dezastruoase erau previzibile (...) și în cazul loviturii de stat din Ucraina... U.E. a încurajat separatismul... Mai mult, U.D.M.R. scoate din pălărie și iepurașul prezentării prin spațiul public - “transilvănismul” (...) Da, din păcate pe cei care au fost în stare să renege ceea ce e lăsat de Dumnezeu, eu îi consider capabili să renege și ce au lăsat strămoșii lor, cu care mai au puține în comun. Ce (mai) e de făcut? MĂSURI FERME! Dar cine să le ia? Cum vă imaginați că România, cu Iohannis președinte, Orban premier, Barna șef al Camerei, Hellvig la Servicii, se vor opune aliatului la guvernare, U.D.M.R.? CRED CĂ S-A AJUNS PREA DEPARTE... Nu avem... vreo “amenințare” de la mii de kilometri - nu, avem aici... nici nu știu dacă să mai spun “la noi”, că mi-e că SE SUPĂRĂ TUCIURIUL SABIN, NOUL MODEL “EUROTRANSILVAN”. ȘTIȚI, ACELA CARE “S-A SĂTURAT DE ROMÂNIA” DAR, DIN PĂCATE, ROMÂNIA NU S-A SĂTURAT DE EL” (Dragoș Dimitriu, jurnalist și realizator TV).             

Preluând cu vehemență țipătoare iredentismul și șovinismul Ungariei, al cărei “desant” în România este ilegala U.D.M.R., românul filomaghiar S.G. este unul dintre autohtonii care-i preiau ștafeta “demitizării” naționale și “călcând în picioare” cauza unor eroi ai românilor (precum Horea, Cloșca, Crișan, Avram Iancu etc.), susține la “scenă deschisă” transformarea Transilvaniei într-un “ghetou etnic” și afirmă că “prietenilor mei din Vest le spun că sunt din Transilvania, altă țară”! Nici nu ar fi însă cazul să fim surprinși, stimați cititori, că suntem atrași tot mai mult într-un plan derulat etapizat de conspiratori ai Noii Ere anarhice: sloganul lui S.G. din 2013, “Ne luăm țara înapoi!”, avea să se concretizeze un an mai târziu, chiar la vârful Statului Român, prin repetarea lui, în acțiuni naționale vădit destabilizatoare, de către actualul președinte Iohannis (înainte și după rezultatul campaniei prezidențiale din 2014)!

“Roadele” otrăvite ale “efectului Gherman”, neîntârziind să apară, s-au resimțit în Țară atât prin atenuarea entuziasmului popular în plin An Centenar, cât și în anul curent, când forțe malefice externe și interne s-au coalizat ca să ne ridice pe unii împotriva altora, să “sape” o prăpastie între tineri și vârstnici, copii și părinți...

Pretexul? Iluzia că “rescriem” Istoria!... Că suntem asociați, în chemări insurecționale, la o tabără politică... “nepenală”! Realitatea este, însă, alta: ca victime ale unui scenariu antiparlamentar și antiguvernamental (antistatal), de tip fascist, suntem atrași metodic, în cursa disoluției naționale, de către niște regizori ai globalizării (castă de “penali ai penalilor”) care, antiuman, au purces să provoace popoarelor lumii, percepute ca figurante, O CRIZĂ MONDIALĂ, de insecuritate colectivă, în urma căreia S-A DECLANȘAT O EPURARE MASCATĂ a tuturor acelora care vor îndrăzni să le demaște tertipurile genocidare (a se vedea Agenda 21) și să instaureze - postmodern, postdemocratic și postnațional - un Superstat Universal, în care cetățenii să fie debarasați de drepturile native, rămânând doar cu unul: DREPTUL DE A “MURI”! ÎN NUMELE... “LEGII” (NOI)!

Lasă un comentariu