ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN ,,COLIMATOR”! (149) SABIN GHERMAN (VIII)

Distribuie pe:

“Dacă cineva vrea să reconsidere rezultatele celui de-Al Doilea Război Mondial, atunci SĂ DISCUTĂM. Însă va trebui să discutăm nu doar despre Kaliningrad, dar și despre teritoriul din estul Germaniei, despre orașul Lvov, care a făcut parte din Polonia și tot așa. MAI SUNT PE LISTĂ UNGARIA ȘI ROMÂNIA. Dacă cineva vrea să deschidă această cutie a Pandorei și să se descurce cu ea, foarte bine, s-o facă” (Vladimir Putin, președinte al Rusiei).

Când arhitecții globalizării și-au propus dispariția frontierelor, ca în lume să triumfe o structură de putere supranațională, au inventat fel și fel de conflicte, intenționând să “șteargă cu buretele” acordurile internaționale și, folosindu-se de “măciuca” Justiției (acaparate) pentru a-și impune drastic Noua “Ordine” Mondială, ne-au supus presiunii unor “reguli” prin care, samavolnic, întunericul lor îl prezintă ca lumină, necinstea ca cinste, nebunia ca înțelepciune! Și uite-așa, ne-am “trezit” ca în Țara noastră cuminte, ospitalieră, să fim incitați de alde S.G., să ne disprețuim, român cu român, astfel încât unii să se ralieze ciudatei mentalități conform căreia, crezându-se mai cu “moț”, musai li se pare că sunt mai “cinstiți”, mai “civilizați” și, abuzând de etichetări și asocieri nepotrivite, au pus în discuție publică faptul că nu mai putem conviețui laolaltă, precum odinioară vrednicii noștri înaintași, într-un Stat Național, unitar, de care s-ar cuveni dealtfel să fim mândri!

În “logica” aceasta, de mai sus, nu se poate să nu “bată la ochi”, auzindu-l pe S.G. cum laudă ,,superioritatea” românilor ardeleni, obtuzitatea antinațională a (de exemplu) fostului prim-ministru ardelean E. Boc, cel care - preocupat mai degrabă de Cluj, decât de România în genere - a reușit trista performanță, în fața unui C.S.A.T. care l-a lăsat inadmisibil ,,de capul lui”, să emită cele mai stupide ordonanțe guvernamentale, să ne înrobească la F.M.I. cu cele mai grele împrumuturi, să gireze cel mai mare haos instituțional și să ne supună celei mai ,,negre” austerități din istoria Țării!

Însă, cu toate faptele reprobabile, executate (de fapt) de o “mână de români” la comandă străină, a aduce permanent atingere ideii sfinte de Țară, batjocorindu-i de-a valma pe confrații de sânge din celelalte provincii istorice, ne arată încă o dată cât de adevărat este proverbul nostru, românesc, “A fi mare, nu-i mirare! A fi om, e lucru mare!”...

Lasă un comentariu