COMERȚ PRIN MAGAZINELE DE CARTIER

Distribuie pe:

La Liceul Tehnologic “Avram Iancu” din Târgu-Mureș, în data de 16 mai 2019, s-a desfășurat cea de-a treia ediție a Concursului Județean “Comerțul prin magazinele de cartier”. Această competiție a fost organizată de cursanții de la postliceal, specializarea “Asistent manager”, pe parcursul semestrului al doilea, pentru elevii înscriși la școala profesională specializarea “Comerciant-vânzător”, din județul Mureș.

Evenimentul a debutat cu discursurile invitaților care ne-au onorat cu prezența, director prof. Rucoi Gheorghiță Adrian, director adjunct prof. Magyari Gabriella, decan conf. univ. dr. Ștefănescu Daniela, ec. prof. metodist Frâncu Monica Cecilia și trei reprezentanți ai mediului economic privat din Târgu-Mureș, care ne-au transmis idei despre importanța concursului pentru liceul nostru, importanța colaborării dintre unitățile de învățământ preuninversitar, posibile rezultate ale colaborării dintre UMFST și unitățile școlare din preuniversitar, rolul concursurilor pe meserii în viața elevilor, a cadrelor didactice și a unităților școlare, beneficii ale colaborării dintre unitățile de învățământ și agenții economici.

În deschiderea evenimentului au mai fost prezenți elevi din clasa a VIII-a ai Școlii Gimnaziale “Serafim Duicu” din Târgu-Mureș, pe care îi considerăm viitori elevi ai liceului nostru, alături de mulți elevi absolvenți de clasa a VIII-a.

Cei 21 de elevi curajoși, care s-au înscris în competiție, au descoperit o realitate în care munca, hărnicia, dăruirea, curajul, seriozitatea sunt răsplătite, iar ei “au înflorit” (prof. met. Frâncu Monica Cecilia) pentru părinții lor, pentru cadrele didactice coordonatoare, pentru mediul economic mureșean.

Rezultatele concursului:       

Pentru că evenimentul se încadrează în categoria concursurilor, trebuie să existe un clasament și acesta este redat mai jos, dar toți elevii sunt câștigători în egală măsură:

Locul I - Echipajul 2 din Sighișoara - prof. coordonator Ivanițchi Monika/Oșan Anca - Magazin Gh. Doja;

Locul II - Echipajul 1 din Sighișoara - prof. coordonator Ivanițchi Monika/Oșan Anca - Magazin Aleea Carpați;

Locul III - Echipajul 2 din Miercurea Nirajului - prof. coordonator Lõvenberger Éva - Magazin Dacia;

Locul IV - Echipajul 2 din Târgu-Mureș - prof. coordonator Buzduga Ioana - Magazin Aleea Dâmbu;

Locul V - Echipajul 1 din Miercurea Nirajului - prof. coordonator Béres Irma Tûnde - Magazin Furnica;

Locul VI - Echipajul 2 din Târgu-Mureș - prof. coordonator Zokoriaș Carmen Gabriela - Magazin Aleea Cornișa;

Locul VII - Echipajul 1 din Târnăveni - prof. coordonator Indreica Monica/Horja Oana - Magazin Libertății.

Mulțumim partenerului organizator, sponsorilor acestui eveniment, Inspectoratului Școlar Județean Mureș, CCD Mureș și partenerilor media care ne-au susținut în organizarea, derularea și diseminarea acestui minunat eveniment.

 

Lasă un comentariu