PERFORMANȚE ALE SPORTIVILOR MUREȘENI

Distribuie pe:

Sport Club Dimas Târgu-Mureș a câștigat argintul la concursul de judo Cupa Molekula, organizat de clubul sportiv Koka's, la sfârșitul săptămânii trecute.

La competiție, ce a avut loc la Miercurea Ciuc, au participat peste 20 de cluburi, atât din țară, cât și din Rusia și Republica Moldova. Pe cele trei suprafețe de luptă au urcat, pentru a-și disputa medaliile puse în joc, aproximativ 250 de concurenți, născuți între anii 2007-2012, la categoriile U9, U11 și U13, având între 23 și +55kg.

Judoka legitimați la clubul sportiv Dimas Târgu-Mureș, antrenați de sensei Remus Dima, au obținut cel mai bun rezultat din istoria clubului, reprezentând cu onoare județul Mureș, la ediția a IV-a a cupei Molekula.

Rezultatele pe echipe au fost premiate cu câte o cupă și medalii, după cum urmează: Locul I - Koka's Miercurea Ciuc, locul II - Sport Club Dimas Târgu-Mureș, locul III - CSS Tg. Secuiesc, locul IV - Miado's Sibiu, locul V - Bushi Shindo Târgu-Mureș.

Medaliații Dimas la cupa Molekula 2019, sunt: Aur - U9: Ferenczi Larisa și Toma Alexandru; U11: Ciumas Adelina și Toma Bianca; U13: Orosz Blanka și Peterleceanu Larisa; Argint - U9: Szakacs Sejla, Gyarmati Paul și Bartok Eduard; U11: Băltățanu Iannis; U13: Iacob Paula; Bronz - U9: Molnar Norbert și Balazs Eduard; U11: Duma Anemona și Bobletec Darius; U13: Nistor Elisa, Țuculanu Marisa, Blaga Andrei, Miclea Bogdan și Molnar Tamas, aflăm de la Minodora Ioana Băltățanu.

Felicitări tuturor sportivilor pentru munca și perseverența lor!

Felicitări și mulțumiri sensei Remus Dima pentru rezultatele din ce în ce mai frumoase, care răsplătesc toate eforturile și sacrificiile.

 

Lasă un comentariu