ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (151) SABIN GHERMAN (X)

Distribuie pe:

“Particip la proteste din ianuarie 1990 și pot să evaluez singur CINE STĂ ÎN SPATELE MITINGURILOR. Nu am nevoie de nimeni să mă lumineze... ÎN SPATELE LUI IOHANNIS... STAU EXACT ACELE FORȚE CARE DORESC PULVERIZAREA NAȚIONALĂ: secularista pro-homosexualitate și luptătoarea împotriva Bisericii, Monica Macovei, ȘOVINII LÁSZLO TÖKES ȘI ZSOLT SZILAGYI, TRĂDĂTORUL SECESIONIST ȘI DUȘMAN AL BISERICII ORTODOXE ROMÂNE, SABIN GHERMAN, ideologul NWO - neoliberalul Tismăneanu” (Iulian Capsali, fost director editorialist al ziarului România liberă).

Ca să vedeți că nu doar în “România lui Gherman” există o neînchipuită agresivitate globalistă, față de tot ceea ce înseamnă contestarea oricăror forme de legitimitate și reprezentativitate, “arhitecții” din umbră ai dărâmării Lumii Vechi țintesc, mărturie fiind Agenda 21 (de la Rio de Janerio din 1992), să ne zdruncine unanim, printr-un “cutremur” care să traseze granițe mentale în întreaga omenire, în așa fel încât, luându-ne “adio” până și de la Constituția S.U.A. (considerată, la Rio, “un exemplu prost pentru tot restul lumii”), să fim încolonați sub o guvernare postdemocratică (antidemocratică), ai cărei “corifei”, dezechilibrându-ne emoțional și rațional prin “știri” generatoare de haos total, să nu mai cunoască nici o stavilă în a ne reeduca, a ne deznaționaliza și a ne depopula cu orice preț!

Ei bine, stimați cititori, numai într-o astfel de notă se poate pricepe cum acest S.G., pe fondul în care Ungaria și U.D.M.R. ne tulbură liniștea națională sub considerentul că Transilvania, Banatul, Crișana și Maramureșul sunt de fapt... Ungaria, înțelege să “ducă în spate” o propagandă (anticonstituțională) prin care ne divizează național între educați și needucați (cu “priză” la niște guvernanți care, aleși în “fruntea bucatelor” de un electorat pesemne... “needucat” și “murdar”, vor “să ne pună la punct” cu programe insinuante de genul “România educată”, “România curată” etc.), ne degrevează de criteriul legitimității reprezentative (S.G. incită public la “asedierea locuințelor” politicienilor, ca astfel ei “să înțeleagă de ce țara orientală - ?! - nu este acceptată”), ne vorbește în termeni secesioniști despre modelul Occidental (Transilvania) și cel oriental (restul României)!

Simțindu-se însă “pe val”, S.G. s-a înregimentat doctrinar la minoritatea maghiară știind că globaliștii săi “numără zilele” naționaliștilor (ce să mai zicem când E. Hellvig, șef al S.R.I., declara în 2014 că “întoarcerea la naționalism ar echivala cu sfârșitul U.E.” etc.), iar noi, românii majoritari, putem fi penalizați de CNCD - “mulțumită” H.G. 1194/2001 a prim-ministrului pesedist A. Năstase - la orice oră denigrați de minoritari! Minoritari care ne conduc!

Lasă un comentariu