PRIMARUL ROBERT NEGOIȚĂ, DESPRE REZULTATUL ALEGERILOR: „UN ANUMIT MOD DE A CONDUCE TREBUIE SANCȚIONAT ȘI ASTA S-A ÎNTÂMPLAT

Distribuie pe:

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, consideră, referindu-se la rezultatul alegerilor, că un anumit mod de a conduce trebuie sancționat și afirmă că „populația a înțeles importanța votului și a început să își spună punctul de vedere".

„Am văzut pe anumite posturi de televiziune și prin presă că există o oarecare uimire vis a vis de rezultatele acestor alegeri. Nu împărtășesc această stare de uimire, de surprindere. Sau dacă, totuși, să spunem că ar fi o surpriză, consider că este una plăcută. De ce? Fiindcă un anumit mod ticălos de a conduce nu a trebuit și nu trebuie încurajat. Ci, dimpotrivă, sancționat! Și asta s-a întâmplat".

El a spus că se bucură că trăiește în această țară, în care populația a înțeles importanța votului și a început să își spună punctul de vedere.

„Este un moment important. Unul în care trebuie să analizăm atent lucrurile și direcțiile. În care trebuie să înțelegem că faptele concrete, că munca serioasă, că dezbaterea transparentă, că acceptarea altor opinii argumentate sunt esențiale", a adăugat Negoiță.

 

Lasă un comentariu