ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN „COLIMATOR"! (152) SABIN GHERMAN (XI)

Distribuie pe:

„Politicieni opriți la sfertul culturii generale, INCAPANBILI SĂ ÎNȚELEAGĂ GLOBALIZAREA CA PE O ȘANSĂ EXTRAORDINARĂ PENTRU ROMÂNIA. De unde au evoluat? Din lipsa educației. Din lipsa onestității de a recunoaște crimele lui Antonescu, urâciunea lui Brătianu când era vorba de Ardeal și Banat, de romantismul antimodern al lui Iorga" (Sabin Gherman).

Rezonând cu antiromânismul oficial al Ungariei, marea investitoare în maghiarizarea spațiului transilvan, globalistul S.G. își varsă „veninul" la „vuvuzelele" Look TV și Look Plus, patronate de „iubitorul de români" Arpad Paszkany (cu concursul, cândva al acționarilor „pesediști" clujeni Dâncu și Rus), disprețuind realmente un C.N.A. Rămas inert - nu face altceva decât să desființeze Istoria Românilor, să elogizeze în chip mincinos „bunăstarea" Transilvaniei în timpul regimului austro-ungar și să insulte integritatea Statului Național Unitar Român! Lăsând însă la o parte jocurile pe care acesta le face Budapestei, de unde s-ar sponsoriza și dirija întregul delir antiromânesc, nu ne rămâne decât să ne întrebăm retoric, în absența cuvintelor explicații oficiale, cum de este posibil ca instituția C.N.A. să nu desființeze aceste surse mediatice toxice și cum de a reușit un alt maghiar (Z. Teszari, patron al RCS/RDS) să înființeze Digi TV (cu acțiuni cumpărate de la „pesediștii" Dâncu și Rus) - o rampă propagandistică pentru Iohannis, cel care, făcându-se că nu vede marile tunuri" date României de „investitorii" străini, se întrece cu S.G. în a „arunca cu noroi" în unitatea noastră națională, scoțând pe „tapet" niște „găinării" cu care să îi convingă pe creduli cât de furată este Transilvania de politicienii de pe Dâmbovița!

Uite-așa ni se arată cum, serviciile „născând" contraservicii, indiferent de coloratura politică, este posibil ca, în urma afacerilor unor secesioniști maghiari, Digi TV să scoată din „jobenul globalist" doi ambasadori (unul în Franța, altul în Germania), un viceprim-ministru („pesedistul" Dâncu a fost cooptat în „guvernul tehnocrat" Cioloș) și un președinte (Iohannis) care ne prezintă, prin asocieri total deplasate, ca și cum am fi o Țară de infractori!

Lasă un comentariu